1

Galerii: lõpetas Haapsalu kolledži 16. lend

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Eile sai diplomid kätte Haapsalu kolledži 16. lend –  kokku 48 lõpetajat.

Kolledžis saab õppida nelja eriala. Käsitöötehnoloogiate ja disaini ning rakendusinformaatika eriala lõpetas 11, tervisejuhi eriala 12 ja liiklusohutuse eriala 14 tudengit.

Kolledži cum laude lõpetas viis tudengit: Sten Anderson (rakendusinformaatika), Margit Rannamets ja Kadri Villemson (tervisejuhti eriala) ning Liis Sepp ja Kerli Tallo (liiklusohutuse eriala).

25. juunist 4. juulini võtab kolledž kõigile neljale erialale vastu uusi õppureid. Käsitöötehnoloogiate ja disaini erialal on 15 tasuta õppekohta, liiklusohutuse, tervisejuhi ja rakendusiformaatika erialal 22 tasuta õppekohta.

Arvo Tarmula fotod

kolledzhilopp01 kolledzhilopp02 kolledzhilopp03 kolledzhilopp04 kolledzhilopp05 kolledzhilopp06 kolledzhilopp07 kolledzhilopp08 kolledzhilopp09 kolledzhilopp10 kolledzhilopp11 kolledzhilopp12 kolledzhilopp13 kolledzhilopp14 kolledzhilopp15 kolledzhilopp16 kolledzhilopp17 kolledzhilopp18 kolledzhilopp19 kolledzhilopp20

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Ervin
Ervin

sellest kollist pole välja kasvanud mitte ühtegi säravat ja maakonda arendavat ideed. Ainult üks vile puhumine käib.

wpDiscuz