Päästeamet: Taeblas Lasteaia tänavas põles kulu

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

päästeamet
28. aprillil kell 15.40 teatati häirekeskusele kulupõlengust Lääne-Nigula vallas Taeblas Lasteaia tänavas. Teataja sõnul põles kulu suures ulatuses ja tuul viis tuld metsa suunas.

Päästjate saabudes selgus, et põles umbes 1,4 hektarit pinnast. Päästjad piirasid tuleleviku ning kustutasid põlengu kell 16.14.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
jenkem
6 aastat tagasi

oleks võinud ilusti ära põleda ja kõik, polnud seal kuhugi minna ümber ringi küntud põllud mitte mets.. asjalikud kohalikud ikka küll..

Ma
6 aastat tagasi

sõideti sündmuskoha suunas seda tehtigi

Teataja
6 aastat tagasi

Kindlasti polnud mainitud päästjate kohalekutse ainuke, sest kui ise helistasin ja andsin teada tule levikust, oli see suht algstaadiumis. Seistes akna all ja vaadates välja, nägin kirjeldatud sündmust algusest peale ja veelgi enam, nägin ka seda, kuidas veel midagi ei põlenud ja kes seal liikus enne, kui äkki suitsu hakkas tõusma. Kui kirjeldasin 112 töötajale põlengut, oli selle ulatuseks eemalt mõni meeter, mitte üle 10m üht ja teistpidi. Mida seniajani tehti, kuni kirjeldati juba ulatuslikku tule levikut?