1

Koolispordi saalihoki parimad on Oru tüdrukud ja Noarootsi poisid

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Oru kooli edukad võistkonnad

Oru kooli võidukad võistkonnad. Erakogu

Läänemaa koolispordiliidu saalihoki meistrivõistlustelt noppisid Oru kooli tüdrukud ja Noarootsi kooli poisid nii 4.-6. kui 7.-9. klassi arvestuses esikoha.

Aasta-aastalt ühe enam populaarsust koguv spordiala meelitab võistlema koole Läänemaa eri paigust. Käesoleva õppeaasta saalihoki turniiridel osales 23 võistkonda.

Kolmanda kooliastme hõbemedalid jagati samuti vaid Oru ja Noarootsi kooli vahel. Noarootsi tüdrukud pidid ka sel aastal Oru tüdrukute paremust tunnistama. Oru poisid jäid aga seekord Noarootsi eakaaslastele alla. Pronksmedalid läksid nii poiste kui tüdrukute arvestuses visalt võidelnud Ridala põhikoolile. Tüdrukute arvestuses järgnesid neile: Taebla, Oru II, Lihula ning poistest Lihula, Oru II, Taebla.

Teise kooliastme hõbemedalid said tüdrukutest kaela Nõva kooli ja poistest Haapsalu linna algkooli õpilased. Pronksmedali saavutasid selles vanuseklassis Oru II tüdrukud ja Lihula poisid. Esikolmikust jäid seekord välja Lihula tüdrukud, Palivere, Oru ja Taebla poisid.

Turniiride silmapaistvamad mängijad: Risto Ollema, Rebeka Villakov, Mia Mai Muru (Oru kool); Reno Põderson, Thor Härm, Linda Malmet (Noarootsi kool).

Viimase kuue aasta jooksul on teise ja kolmanda kooliastme saalihokiturniiri Läänemaal võitnud üheteistkümnel korral Oru ja üheksal korral Noarootsi kool. Ühel korral on tütarlaste turniiri suutnud võita ka Nõva, Taebla ning Lihula. Viimase kuue aasta jooksul ei ole poeglaste kolmanda kooliastme võistlusel peale Oru ja Noarootsi ükski teine kool finalistide hulka pääsenud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
ja
ja

Haapsalust pole mitte midagi kuulda!

wpDiscuz