Raivo Aeg ja Mart Nutt esitasid IRLi juhi kandidaadiks Seedri

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Helir-Valdor Seeder

Helir-Valdor Seeder. ARVO TARMULA

Isamaa ja Res Publia Liidu (IRL) 20 liiget tegid Helir-Valdor Seederile ettepaneku kandideerida erakonna uueks juhiks.

"IRL on määratlenud ennast rahvuslik-konservatiivse maailmavaatega erakonnaks. See on Eesti rahva enamuse vaade elule.  Kuigi täna jagunevad konservatiivsed valijad mitme erakonna vahel, on IRL selle maailmavaate tasakaalukas ning Eesti pikaajaliste huvide julgeim esindaja," märgivad allakirjutanud.

Nende hinnangul on erakonnal vaja esimeest, kellel on kogemus, kes suudab, oskab ja tahab poliitikat teha ning poliitikaid ellu viia. "IRL vajab esimeest, kellel on võimekus juhtida, olla liider ja autoriteet nii erakonnas kui üle Eesti.  Erakond vajab kindlameelset ja otsustavat juhti, kes on ühendaja ning kodurahu looja. Selline inimene on Helir-Valdor Seeder. Ta on IRLi kindlaim valik," seisab avalikus pöördumises.

Pöördumisele on alla kirjutanud Harri Aaltonen, Raivo Aeg, Helen Hääl, Kaie Josing, Toivo Jürgenson, Kaido Kaasik, Aivar Kokk, Tarmo Kruusimäe, Ene Maaten, Andres Metsoja, Tiit Niilo, Mart Nutt, Katri Raik, Urmas Reinsalu ning Ann Räämet.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
3 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
irwq
6 aastat tagasi

Ei seedrid ei palmid ei kasva me maal……

tubli
6 aastat tagasi

Nõuab Tartu rahu piire ja p seaduse tühistamist.

selline inimene
6 aastat tagasi

iseloomustuse järgi kõlbaks pühakuks