Liiklusõnnetuste kroonika: üks hukkunu, neli vigastatut

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255Eile juhtus Eesti teedel üks inimelu nõudnud liiklusõnnetus ja kolmes said inimesed nii raskelt vigastada, et tuli viia haiglasse. 

Kell 11.35 sõitis Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 134. kilomeetril Opel Vectra, mida juhtis 46-aastane naine, kõrvalteelt ette peateel liikunud veoautole Scania, mida juhtis 41-aastane mees. Opeli juht hukkus kohapeal.

Kell 14.45 juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Tahkuranna vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 138,2 kilomeetril, kus 54-aastane mees jäi sõiduauto Volvo V70 roolis tukkuma, sõitis vastassuunavööndisse ja teelt välja. Juht ja kaasreisija, 53-aastane naine, toimetati Pärnu haiglasse.

Kell 17.20 oli liiklusõnnetus Pärnu linnas Kooli ja Rähni tn ristmikul, kus sõiduautot Citroen Jumpy juhtinud 54-aastane mees eiras „Anna teed“ liiklusmärki ja sõitis ette sõidueesõigust omanud mootorrattale Kawasaki. Mootorrattajuht, 28-aastane mees, sai vigastada ja toimetati Pärnu haiglasse.

Kell 19.47 ajal juhtus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tabasalu alevikus Kooli tn 6 juures, kus esialgsetel andmetel üritas 39-aastane naine parkida sõiduautot Volkswagen Passat ja tagurdas otsa sõiduauto taga jalgrattaga sõitnud 9-aastasele poisile. Poiss kukkus ja toimetati sündmuskohalt Tallinna lastehaiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel, sh ka asjaolu, kas liiklusõnnetuse hetkel sõiduauto seisis või oli alustanud tagurdamismanöövrit. Politsei palub õnnetuse pealtnägijatel helistada politsei telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments