5

Video: õngemehed Haapsalu promenaadil

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Kevade vääramatust tulekust annavad tunnistust Haapsalu promenaadile kogunevad kalamehed.
Video: Arvo Tarmula

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Fedootov
Fedootov

Püüdke silku. Silk on libe kala…

Kalamees
Kalamees
Sa ei pea Promenaadil jalutama, kui sind tõesti häirib, kas vähe kohti, kus jalutada? See särje nuru periood on nii lühike, et kannata ära ja jaluta mujal. Kiidan linnapead Suklest, kes ei läinud kaasa Keskkonnakaitse üritusega keelustada kalapüük. Probleemidele tuleb pakkuda lahendus, mitte jäigalt minna mööda lihtsamat vastupanu teed ja keelustada.Tänan Wc eest! Iga turist olgu Haapsalus teretulnud ja on väga kasulik siinsetele ettevõtetele. Üle üldse tuleks elandada siinset kalapüügi turismi ja vabastada jäigad Silma looduskaitse ala piirangud. See köik ajab ainult kalapüüdjad meilt minema ja kala turismi rahad Haapsalust välja. Kunagine võimas kala ja kuurord linn, mis Haapsalu siiski… Loe rohkem »
elku
elku

No ei ole õige koht kalastamiseks-Jaama oja juures oleks parem ,siis ei takista nad linnakodanikel ja puhkajatel promenaadil jalutamast.Või kui nad peavad seal olema ,siis ainult sildadel,mis merre viivad-paadilaenutust veel pole.Ja kui nad vetsus ka ei oska korralikult käia,et selle ära lõhuvad-no millest me räägime….

ebüK
ebüK

Kui see sulle hea enesetunde annab ja rõõmsa meele loob, siis on ju kõik hästi. Vihkamine kui tunnete väljendus, on ju ka üks osa inimese loomusest. Jõudu sulle vihkamisel!

Pook
Pook

Vihkan neid troppe.

wpDiscuz