0

Täna toimub Haapsalus prokuröride üldkogu

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Täna koguneb Haapsalu kultuurikeskuses prokuröride üldkogu – kõigi prokuröride koosolek, mis kutsutakse kokku vähemalt kord aastas.

Riigi peaprokurör Lavly Perling esineb prokuröridele ettekandega, milles võtab kokku prokuratuuri eelmise aasta tegevused. Üldkogul esinevad ka justiitsminister Urmas Reinsalu ja riigikohtu esimees Priit Pikamäe.

Selle aasta üldkogul keskenduvad prokurörid prokuratuuri põhiväärtustele.

Perling saabus Haapsallu eile pärastlõunal, et kohtuda Lääne prefektuuri esindajatega.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz