Lääne Elu laupäeval, 1. aprillil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

lel0104001

Haapsalus puhkes turu kolimise kampaania

Pisut vähem kui poole aasta pärast toimuvate kohalike valimiste avapauguks kujunes reedel Haapsalu turu asupaik. Esmalt teatas endine linnavolikogu esimees, praegu riigikogu liige Jaanus Karilaid (Keskerakond), et soovitab turu kolida raudteejaama juurde. Paar tundi hiljem arvas reformierakondlasest linnapea Urmas Sukles, et turu uus asupaik võiks olla vanalinnas kunagise raekoja ees pargis.

Vormsi vallavanema tee kinolinale: „Mine ja vaata”

Tänavu on Haapsalu fantaasia- ja õudusfilmide festivali kavas film, millel on Läänemaaga ootamatu seos – Vormsi vallavanem Tanel Viks sattus koolipoisina otse suurfilmi valmimise keskmesse ja ekraanilegi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
14 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Märt Avandi
7 aastat tagasi

Tahtsin täna majatarvete poest kärpsepiitsa osta, aga müüa laiutas käsi, et pole veel. Olin nõutu, aga osavõtlik müüja soovitas osta tänast ajalehte, mis mõjub nagu naerugaas.Võtsin teisi poest kohe mitu tükki. Osta sinagi endale tänane kobruleht.

postipoiss
7 aastat tagasi

tänane turg ei funka aastaid

Qw
7 aastat tagasi

Naljamehed

Sass
7 aastat tagasi

Ma kuulsin, et tänase päeva puhul LE numbrit paberkandjal ei ilmu. Pidid saada olema vanad lehed, millel küll tänane kuupäev peale kirjutatud.

Änts
7 aastat tagasi
Reply to  Sass

Millega ma siis täna pühin? Issand

Aju+Blond
7 aastat tagasi
Reply to  Änts

kas sul liivapaberit pole vanast ajast alles jäänud.

Naljakas
7 aastat tagasi

Nali naljaks, aga asi tõsine. Õige mees vana kaevu enne ei sülita, kui uus valmis, aga meie linnaisad seda tarkust polnud vast kuulnud. Nüüd turg praktiliselt maha lammutatud ja just õige kauplemise aeg tulemas. No on alles juhmarid need linnajuhid! No mida sa teed ikka seesuguste valitsejatega? Karistuseks ei tõuse minu käsi küll, et seesuguseid sügisel valida!

õiglane
7 aastat tagasi
Reply to  Naljakas

julge väljaütlemine,huvitav,mida arvab Mäesalu diim,paras aeg sekkuda,on siis,keda valida ja usaldada

õiglane
7 aastat tagasi
Reply to  õiglane

võetakse viimane võimalus inimestel lisaraha teenimast ära,aktiivne turu suretamine käib,parem tehku olemasolev turg korda,täiendagu,pangu rentnik tööle,turg vajab ka koristamist,hea oleks kui Lääne Elu arendaks teemat edasi kuni lõpplahenduseni koos õiglase ning parima ajakirjaniku koos Lehte Ilvesega

hj
7 aastat tagasi

raudteejaamas ju ka bussijaam

Kübe
7 aastat tagasi

Millise turu kolimine? Seda mida enam pole? Mage nali. Aga asjale lähedes natuke kaine peaga siis turu suretamine on kasulik plaan. Suur kinnistu, hea asukoht….edasi mõelge ise.

jah
7 aastat tagasi
Reply to  Kübe

turu asemel tuleb uus raudteejaam

Aju Blond
7 aastat tagasi
Reply to  Kübe

Edasi mõelda-Millega? Ega sa ometi surnuaia laiendust mõtle.

Sass1.
7 aastat tagasi

turu kolimine = aprill ! ( homme ) .