0

Värske algatus kutsub eestlasi üksteist teretama

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Tere! pilt: Eesti Kultuuri Koda

Eesti Kultuuri Koda käivitab 20. märtsist üleriigilise liikumise "Ütle tere!", kirjutab ERRi portaal Menu.

Liikumise eesmärk on kutsuda Eesti inimesi üles üksteisele rõõmsalt tere ütlema ja kaasinimeste suhtes hoolivamad olema. "Otsustasime 2016. aasta suvel Paide arvamusfestivalil, et Eesti elus muutusi soovides peaksime kõik alustama iseendast – millised on meie enda mõtted? Kuidas elame? Kuidas käitume?" rääkis liikumise eestvedaja Ivi-Els Schneider.

"Loodame, et järgmisel aastal, kui on Eesti 100. sünnipäev, ütleme üksteisele rõõmsalt tere ja oleme kaasinimeste suhtes hoolivamad. Sotsiaalteadlased väidavad, et inimeste rõõmus meel aitab kaasa kogu ühiskonna heaolule ning toob ka majandustegevuses märgatavat edenemist. Teretamine on üks võimalus üksteist märgata, viisakus on hooliva ühiskonna alus.“

Loe pikemalt ERR-i portaalist Menu.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz