Teeme Ära 2017 Läänemaa noortejuht on Dan Taidla

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Mai esimesel laupäeval, 6. mail peetakse kaheksas Teeme Ära talgupäev, mida Läänemaal koordineerivad tänavu Maret Arike ja noortejuht Dan Taidla. 

Läänemaa maakondlikuks koordinaatoriks on juba mitmendat aastat Maret Arike. Noortejuhiks sai sel aastal aga Läänemaa noortekogu aseesimees Dan Taidla.

“Soovime, et talguid korraldaksid ja nendel osaleksid aina rohkemad noored," ütles värske noortejuht.

Tema sõnul on oluline kujundada keskkonnasõbralikku suhtumist juba noores eas ja laste ning noorte kaasamine talgutesse on selleks hea moodus.

Talgupäeva ettevalmistused algavad aga juba mitmeid kuid varem, kus kohtuvad omavahel koordinaatorid, meeskonnad ja noortejuhid, et pidada koosolekuid ja tegeleda ettevalmistustega.

Sel aastal täitub juba kümnes Teeme Ära algatus ja kaheksas talgupäev. Seda formaati on kasutatud alates 2010. aastast. Selle aasta fookusteemad on Eesti vabariik 100, kodukoha ohud ja laulupeoks häälestumine.

Kõik inimesed, vabaühendused, ettevõtted ja organisatsioonid saavad oma talguid juba üles märkida talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

Üle-eestiline Teeme Ära talgupäev sai tõuke 2008. aastal suurest prügikoristusest ning sellele järgnenud 2009. aasta mõttetalgutest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments