Läänemaal on esitatud üle 9500 tuludeklaratsiooni

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Foto: Pixabay

raha, euro, maksuamet, pension

Läinud nädalaksolid läänlased esitanud maksuametile 9528 tuludeklaratsiooni, neist elektroonselt  9310, paberil 218. Maksu- ja tolliameti Haapsalu teenindusbüroo juhi Kristiina Ase sõnul peavad läänlased juurde maksma 192 310 eurot, tagastamisele kuulub aga 1 364 997 eurot. 

Mullu esitati 11 146 tuludeklaratsiooni. Ase lisas, et näiteks FIEd kipuvad oma deklaratsioone esitama pigem märtsis kui veebruaris.

Ase ütles, et kõige sagedamini küsivad inimesed maksuametilt nõu, kui on lõppenud aasta jooksul vara või metsamaterjali müünud või välistulu saanud. Mitmel puhul on inimestes segadust tekitanud, et nüüd ei saa täiskasvanud enam huvikoolide ja autokoolide õppemaksult raha tagasi taotleda. Tuludeklaratsioone saab esitada 31. märtsini.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments