Ääsmäe-Haapsalu maanteel sõitis auto teelt välja

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei-symbolfoto-470x255

Eile hilisõhtul kella 23.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Kernu vallas Ääsmäe-Haapsalu-Rohuküla mnt 11. kilomeetril, kus 53-aastane mees kaotas sõiduauto Isuzu D-Max üle juhitavuse ja sõitis teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Kell 14.53 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Pühi külas Tatra-Otepää- Sangaste tee 1,5 kilomeetril, kus 31-aastane mees eiras sõiduautoga Ford Focus liiklusmärgi „Anna teed“ nõudeid ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole BMW 530D, mida juhtis 48-aastane mees. Kokkupõrke järel paiskusid sõidukid teelt välja. Liiklusõnnetuses said vigastada BMW juht, Fordi juht ja Fordi kaasreisija 23-aastane mees.

Nad toimetati Tartu ülikooli kliinikumi. Kella 15.22 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tn 58 juures, kus 47-aastane naine ületas teed selleks mitte ettenähtud kohas ja sai löögi sõiduautolt Jeep Grand Cherokee, mida juhtis 29-aastane mees. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Esialgsetel andmetel oli jalakäija joobes. 

Kell 17.08 juhtus õnnetus Tallinnas Luha tn 16 juures, kus 59-aastase mehe juhitud sõiduautole Toyota Verso jooksis pargitud autode varjust teele ette 8-aastane poiss. Jalakäija sai autolt löögi ning ta toimetati Tallinna lastehaiglasse.

Kella 16.15 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartu vallas Äksi-Kukulinna tee 2,5. kilomeetril, kus 47-aastane naine sooritas sõiduautoga Volvo XC90 parempööret ja põrkas kokku mööda peateed liikunud veokiga Scania, mida juhtis 50-aastane mees. Volvo juht viidi Tartu ülikooli kliinikumi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments