Parimad lastekirjanikud tulevad Haapsallu külla

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Lasteraamatukogu juhataja Jaanus Kõuts. Arvo Tarmula

IMG_7179

Haapsalu lasteraamatukogu juhataja Jaanus Kõuts nomineeritud teostega. Arvo Tarmula

Kultuurkapitali 2016. aasta lastekirjanduse aastapreemia nominendid Reeli Reinaus, Priit Põhjala, Triinu Laan ja Kätlin Kaldmaa tulevad  homme, 9. märtsil Haapsalu lasteraamatukogusse külla.

Reinaus on lastekirjanduse aastapreemia nominent teosega „Kuidas mu isa endale uue naise sai”, Priit Põhjala teosega „Mu vanaisa on murdvaras!”, Triinu Laan teosega „Vana katkine kass. Vana katskinõ kass” ja Kätlin Kaldmaa teosega „Halb tüdruk on jumala hea olla”.

Peale selle on lastekirjanduse aastapreemiale nomineeritud veel Aino Pervik teosega „Hädaoru kuningas”  ja Kadri Lepp teosega „Poiss, kes tahtis põgeneda”.

Reeli Reinaus, Priit Põhjala, Triinu Laan ja Kätlin Kaldmaa ootavad Haapsalu väiksemaid ja suuremaid lugejad lasteraamatukogus (Wiedemanni 11) homme, 9. märtsil kell 12. Kohtumine kestab poolteist tundi. Kohtumist juhib Haapsalu lasteraamatukogu juhataja Jaanus Kõuts.

Kes möödunud aasta parimaks lastekirjanikuks tunnistatakse, see selgub 14. märtstil.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments