Poproki superstaar Belinda Carlisle annab Haapsalus kontserdi

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

Haapsalu Lossihoovis esineb taasisesesvumispäeva eelõhtul, 19. augustil poproki suurnimi Belinda Carlisle.

1980ndate aastate megastaar on end levimuusika ajalikku kirjutatud selliste kuldhittidega "Heaven Is a Place on Earth", "Circle in the Sand" ja "La Luna".
Esimest korda Eestit väisav USA superstaar saavutas ülisruure populaarsuse 1980ndate keskel ja on siiamaani ajastu poproki säravamaid nimesid.
Belinda Carlisle'i esinemist lossihoovis soojendab Shanon.

Belinda Carlisle peadpööritav karjäär algas1978. aastal, mil tuli kokku esimene omataoline eranditult tüdrukutest koosnev ansambel The Go-Go's. Ajastuhõngulist kerg-poppi esitav bänd sai üle ootuste väga tuntuks ja müüs kõigest kolme tegevusaasta jooksul kaheksa miljonit plaati.

Soolokarjääri alustas Carlisle 1985. aastal, mil ilmus tema esimene kauamängiv suurhitiga "Mad About You". Tõeliselt maailmakuulsaks tegi laulja 1987. aasta plaat, millelt tulid ka ühed tema signatuurlood – "Heaven Is a Place on Earth" ja "Circle in the Sand". Belinda Carlisle edulugu jätkus ka järgmiste superplaatidega, millelt tulid oma ajastu suurhitid nagu "Live a Light on", "We Want the Same Thing" ja "La Luna".

1990ndatel jätkas artist tõusulainel ja lõi koos oma ala tippudega lugusid kirjutades "Live Your Life Be Free" ja Big Scary Animal"'i. Hilisemalt tegi Belinda Carlisle palju erinevaid muusikalisi projekte, lastes välja veel sooloplaate, parimate lugude kogumikke ning esinedes taas The Go-Go's-i liikmetega.

Samal päeval Belinda Carlisle'i kontserdiga toimub Haapsalu Maitsete Promenaadi päev, mis on seotud meie vabariigi taasisesesvumisaastapäeva pidustustega. Maitsete Promenaadile toovad oma restoranid ja tänavatoidu kohad välja kümned ettevõtjad üle Eesti.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments