1

Taeblas põles elumaja, Haapsalus prügikonteiner

Lemmi Kann

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

päästeamet

Laupäeval, 4. märtsil kell 18.17 sai häirekeskus teate elumaja põlengust Lääne-Nigula vallas Taeblas Koidu tänaval. Teataja sõnul läks kaminast põlema ruumi lagi, elanikud kustutasid vahtkustutiga.
Päästjad kontrollisid ruumi üle ning soovitasid küttekollet enne korstnapühkija kutsumist mitte kasutada.

Pühapäeval, 5. märtsil kell 18.52 teatati häirekeskusele tulekahjust Haapsalus Sadama tänaval. Teataja sõnul põles spahotelli Laine esimene korrus. Sündmuskohale saabunud päästjad selgitasid välja, et hotellis siiski tulekahju polnud, vaid süttinud oli hotelli akna alla paigaldatud ehitusjäätmete konteiner. Päästjate saabudes põles konteineris olnud jäätmed suure leegiga. Tulekahju kustutati kell 19.14.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Kelder
Kelder

Kreek jälle jõi ja pani põlema. Võtsin elektri välja aga ikka ei aita. On lõustad.

wpDiscuz