0

Saksamaal Heidenheimis jõudis MK-etapil põhiturniirile kolm Läänemaa vehklejat

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Novosjolov Foto Joosep MartinsonLäänemaalt pärit Nikolai Novosjolov (pildil) tänu kõrgele kohale maailma reitingus eelringides vehklema ei pidanud. Läbi kvalifikatsiooniturniiri tagasid edasipääsu järgmisesse päeva Jüri Salm ning läänlased Sten Priinits ja Peeter Turnau.

Sten Priinits ja Jüri Salm alistasid alagrupis kõik vastased ning tagasid pääsu otse 64 parema sekka.

Peeter Turnau ja Marno Allika kogusid alagrupis neli võitu ning kaks kaotust.

Play-offi esimeses ringis võitis Turnau Tšehhi vehklejat Julian Seidlit 14:13, seejärel kreeklast Georges Ampalovit 15:12 ning siis taanlast Troels Christian Roblit 15:13.

Allika alistas kaks sakslast, esmalt Rudger Seideli 15:5, siis Philipp Kondringi 15:12, kuid pidi pääsul 64 parema sekka tunnistama jaapanlase Koki Kano 15:10 paremust. Kokkuvõttes sai Allika 308 vehkleja konkurentsis 84. koha.

Põhiturniiril on eestlaste vastased järgmised:

Nikolai Novosjolov – Peeter Turnau
Sten Priinits – Max Röd (POR)
Jüri Salm – Fayzulla Alimov (UZB)

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz