Jõulukaunistuste konkursi võitsid pitsikeskus, Wiedemanni 11a ja lasteaed Tõruke

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 9

Haapsalu linnavalitsus kuulutas välja jõulukaunistuste konkursi võitjad, kelleks on Haapsalu pitsikeskus, Wiedemanni 11a elamu ja lasteaed Tõruke.

Detsembris kutsus Haapsalu linnavalitsus teist korda linnas tegutsevaid ettevõtteid, lasteaedu ning linnarahvast pühadeks hooneid ja kinnistuid ehtima, et aidata kaasa jõulumeeleolu loomisele. Konkursile võis esitada nii vaateaknaid, kaunistatud fasaade kui ka jõuluilme saanud kinnistuid.

Arvestust peeti kolmes kategoorias: asutused-ettevõtted, elamud ning lasteaiad, koolid ja huvikoolid. Iga kategooria parimale pani linnvalaitsus välja 200 euro suuruse preemia.  

Konkursile laekus 21 ettepanekut. Kõige rohkem esitati kauneid eramuid – 11, asutusi-ettevõtteid esitati konkursile 7 ja lasteaedu-koole 3.

Žürii, kuhu kuulusid Sirli Vaksmann, Anu Joost, Teele Jurtom, Tõnis Krikk, Arvo Pärenson, hindas kujunduse ideed ja omapära, teostust ning sobivust ümbritsevasse linnaruumi.

Asutustest-ettevõtetest hinnati parimaks Haapsalu pitsikeksust, eramutest tõsteti esile Wiedemanni 11a maja ja lasteaedadest-koolidest Tõrukese lasteaeda.

Pitsikeskuse 1. aken Pitsikeskuse 2. aken Pitsikeskuse 3. aken Tõrukese lasetaed1 Tõrukese lasetaed2 Tõrukese lasetaed3 Tõrukese lasetaed4 Wiedemanni 11a Wiedemanni11a

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments