LOETUIMAD LOOD 2016. Fotod: auto kihutas Epp Maria galerii uksest sisse

Riina Tobias

riina.tobias@gmail.com

Avaldame 2016. aastal Lääne Elu veebis enim loetud uudis- ja arvamuslood.

 

2. juuli 2016

epp maria avarii foto hugo laur 7 epp maria avarii foto hugo laur 6 epp maria avarii foto hugo laur 5 epp maria avarii foto hugo laur 4 epp maria avarii foto hugo laur 3 epp maria avarii foto hugo laur 2 epp maria avarii foto hugo laur 1

Fotod: Hugo Laur

 

Täna varahommikul juhtus liiklusõnnetus Haapsalu vanalinnas, kus sõiduauto Peugeot 207 kihutas kõnniteele ja sealt Epp Maria galerii ukse sisse.

Varase ärkamisega majaelanik ütles, et kuulis kell 4.01 kärgatust, nagu oleks müristanud ja tundis maja värisemist. "Vaatan aknast välja, tänaval jupid laiali, auto tagumine ots paistab," kirjeldas ta.

Mees läks välja ja kutsus päästeteenistuse. Selleks ajaks juhti enam auto juures polnud. "Auto kõrval seisis üks jopega vend, prillid ees, kes küsis, mis juhtus. Auto kõrvalistmel olid käekell ja autovõtmed istme ees maas," rääkis ta.

Autol tuled vilkusid, aga turvapadjad ei olnud avanenud. "Paistab, et auto tuli linna poolt otse. Ju tõusis jalakäijate tõkkelt lendu vastu posti ja inertsi jõul paiskus galerii uksest sisse. Kiirus pidi küll olema väga suur," ütles majaelanik.

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments