0

Pankrotistunud Estonian Airi varad lähevad oksjonil müüki

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

estonianair

Estonian Airi lennuk. Foto: arhiiv

Mullu pankrotistunud riikliku lennukompanii vara pannakse enne jõule oksjonile. Müügiks läheb kõik alates nööpidest kuni mööbli ja arvutiteni, kirjutab Delfi.

Pea veerandsada aastat tegutsenud ja eelmisel sügisel päevapealt tegevuse lõpetama pidanud riikliku lennukompanii Estonian Airi vara alates pastakatest ja mudellennukitest kuni arvutite, printerite ja mööblini ootab müüki neljas toas ja 150-ruutmeetrises laos.

Vara müügiga tegeleva Sven Tiirussoni sõnul on pankrotivara vaatamas käinud ka Estonian Airi endised töötajad. Rahvuslikust uhkusest alles jäänud vaatepilt teeb melanhoolseks. See mõjub kui lennufirma viimne hingetõmme.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz