Bussifirmad: sõitmata ei jäänud, aga libe oli küll

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

libedus (8)

Libedad teed tegid bussijuhtide elu ebamugavaks. Foto arhiiv

Läänemaa liinibussid tegid täna libedusele vaatamata oma sõidud ära, kuigi hilinemisi tuli ette.

Lihula bussifirma L&L tegevdirektor Aare Sillukse sõnul kurtsid bussijuhid, et hommikul olid teed libedad. „Kõrvalteed olid libedad. Isegi Risti-Virtsu maantee Hanila sirge oli hommikul libe,” ütles ta.

Sillukse sõnul ükski sõit täna pooleli ei jäänud, kuid hilinemisi oli. „Kordan pidevalt, et pigem jääda hiljaks, kui sõita kraavi,” ütles ta. „Oleme teadlikult valinud väiksemad bussid ja neil on naastrehvid. See on abiks. Sõitmata ei jäänud, aga libe oli küll.” 

Ridala koolibussiliini sõitva GoBus Läänemaa juht Andrei Mändla ütles, et buss jõudis libeduse tõttu küll kohale, aga väikse hilinemisega.

„Natuke libe oli,” sõnas MK Reis-X OÜ regioonijuht Hardo Tamme. „Suured teed olid puhtad, aga väikestega oli jama. Viperusi meil küll ette ei tulnud, aga ebamugav oli,” lisas ta.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
6 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Jah
7 aastat tagasi

Kus on need inimesed, kes palka saavad selliste olukordade kiire likvideerimise eest?! Ka kõrvaltànavatel …. neid mööda peab ju peatànavatele jõudma nii jalakàijad
kui ka sõiduvahendid!!!

liikleja
7 aastat tagasi

Tublid bussijuhid – kui hilinevad, siis saavad veel pahandada, aga kus on need inimesed, kes saavad palka teede korrasoleku eest?!?!

Vandaal
7 aastat tagasi

Eurotalv ongi selline!

Toivo
7 aastat tagasi

Aga oled aru saanud,et talv on väljas?

sass1.
7 aastat tagasi
Reply to  Toivo

Mis talv? Kus lumi on?
Ainult must jää.

sass1.
7 aastat tagasi

Ma ei ole buss, olen inimene, käisin poes,
ja tee oli mitte libe, vaid väga libe.Seekord
pääsesin.