Lääne Elu paberleht teisipäeval, 6. detsembril

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

lel0612001

Ootamatuks hädaolukorraks võiks kodus olla nädala toiduvaru

Hädaolukorraks valmisolek on üks teema, millest päästeamet tuleohutuse kõrval inimestega järjest rohkem rääkima hakkab. Pakk riisi, makarone ja kaerahelbeid, mõned purgid suppi, konservid ja näkileivad ning üht-teist muudki peaks igal perel kodus varuks olema, et ootamatu hädaolukorra korral mitte päris nälga jääda.

Orkaan diversantide vastu

Pühapäeva pärastlõunal lõppes Lõuna-Läänemaal kolm päeva kestnud Kaitseliidu õppus Orkaan, kus harjutati Lihulas, Virtsus ja Vatlas nii kontrollpunktide rajamist ja mehitamist, avaliku korra tagamist, patrullimist kui ka määratud objektide kaitset. Lääne maleva pealik kolonelleitnant Rasmus Lippur oli rahul. Tema sõnul said Orkaanil kõik püstitatud õppe-eesmärgid planeeritud mahus täidetud.

 

 

 

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mitte
7 aastat tagasi

midagi ei aita inimest need mõned soovituslikud toidupakid, tänapäeva inimene, eriti noorem rahvas on sellises olukorras täiesti *äpud*. Kui nutitelefoni ja ekraani ei ole käeulatuses, siis õues lõkkel makarone keeta ei mõista ja kui maal vanaemal puupliitiga ulualust ka pakkuda pole on SOS.

jah
7 aastat tagasi

Kus ma kortermajas neid makarone keedan, kui elektrit ja vett ei ole?

Villu
7 aastat tagasi

Mul oli 1pudel..jôin ãra

Kübe
7 aastat tagasi

Unustasite mainida, et õllevaru peaks ka kodus olema. Pohmell on näljast hullem.