Kristen Michalist võib saada Reformierakonna uus juht

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Majandus- ja kommunikatsiooniminister Kristen Michal.

Kristen Michal. Foto: arhiiv

Reformierakonna fraktsiooni esimees Kristen Michal kinnitas oma soovi kandideerida uue aasta alguses toimuval Reformierakonna üldkogul partei esimeheks, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

"Jah, kandideerin erakonna esimeheks," ütles Michal.

"Olen erakonnas pea selle asutamisest, täna juhin Tallinna piirkonda ning kui erakonnakaaslased mind toetavad, siis olen valmis olema see, kes ühendab erakonna põlvkonnad ja tugevused meeskonnas, millele võrdväärset on raske leida."

Michal ütles, et uue esimehe ülesanne on ühenda partneritena Reformierakonna sisuline võimekus, teadmised valitsusest, visionääride ideed Eesti paremast tulevikust ning organisatsiooniline tugevus.

Michali kõrval on oma kandideerimisest juba teada andnud ka Hanno Pevkur. Talle soovis Michal edu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
võib saada,
7 aastat tagasi

aga ei saa, sest LIgi v. Kallas oleks targem valik, kui nad vaid kandideeriks.Üldsegi tooks kindla võidu uutel valimistel ANSIP,kuid arvan, et ta ei taha ennast enam niipalju kulutada ja võib rahulikumat elu nautida.

Tont
7 aastat tagasi

Kindlasti on Mihhail parem valik. Sest kui ämm enam kilekotiga raha ei anna, võtab ta uue ämma.