Haapsalu korterid on taas kallimaks läinud

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Kortermajad

Haapsalu kortermajad. Foto: Arvo Tarmula

Haapsalus sõlmiti oktoobris 28 kinnisvara ostu-müügitehingut, mis on viimase 12 kuu kohta täiesti korralik tulemus. Maa-ameti andmete kohaselt kahanes tehingute hulk kuuga 6,7 protsenti, aastataguse ajaga võrreldes sõlmiti tehinguid 16,7 protsenti enam.

Kortereid müüdi 20 (septembris 21), mille ruutmeetri mediaanhinnaks kujunes 586 eurot. Kui kuuga kasvas see näitaja 6,8 protsenti, siis aastaga suisa 32 protsenti.

Müüdi ka neli eramut (septembris kolm) ning üks elamukrunt

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
mida
7 aastat tagasi

juttu siin ajate, kellele on mõeldud need kirjutised iga nädal, et Haapsalus korterid jälle kallimaks läinud. Viletsad korterid väikeste köögiuberikega, enamasti ka kehvas seisus. Muidugi,küsida võib kõike kui aga maksjaid leidub.Raha ei haise.

häh
7 aastat tagasi

puhas ekseldus, ja kohtutäiturite panus oli siis milline?

anna kannatust
7 aastat tagasi

selliste korterite rm tavainimese kuupalk,vahin aknast teise inimese aknasse ,Lauslollus sellist hinda maksta.See pole küll asi,millega hoobelda,aga need korterid ju suht väiksed ka,våljastpoolt ostjale ehk sobib …lihtsalt puhata ehk kärarikkast linnast.Haapsalu ju inimtühi linn.