Selgusid Läänemaa meistrid tennises

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

Peale meespaari finaali

Meespaarismängu finalistid. Foto: erakogu

Lõppesid Läänemaa meistrivõistlused tennises, viimastena selgusid võitjad meespaarismängus, kus finaalis võitsid Marek Turu / Igor Nudelman tasavägises mängus Ott Raidla / Vello Kuhi 7:5, 6:4.

Selle aasta meistrivõistlusi iseloomustab rohke osavõtt, tasavägised ja põnevad mängud ning üldine mängutaseme tõus. Turniir viidi läbi viies mänguliigis – mees- ja naisüksikmängus, mees-, nais- ja segapaarismängus.

Sel aastal ei õnnestunud kellelgi kolmekordseks võitjaks tulla. Üsna lähedal oli sellele jälle Marek Turu, kes võitis meesüksikmängu finaalis Ott Raidla 7:6(2), 6:0 ja eelpool mainitud meespaarismängu, kuid segapaarismängu ülipõnevas kohtumises koos Meeli Kastepõlluga pidid kahelt matšpallilt vastu võtma kaotuse 7:6 (5), 3:6, 6:7 (8) Kelly Veskelt / Vello Kuhilt.

Samas mänguliigis oli ka poolfinaal väga põnev, kus Kelly Veskel ja Vello Kuhil õnnestus võita kolmes setis eelmiste aastate finaliste Mari Mahonit / Maldar Mäesalut 3:6, 6:4, 6:4.

Naispaarismängus tulid võitjateks Mari Mahoni / Hele Leek-Ambur, kes said finaalis jagu Kelly Veskest / Anu Kikasest 6:4, 6:4.

Naisüksikmängus oli mängutaseme tõus märgatav, võitjana väljus seekord Kaja Ladva.

Meesseenioride klassis 45+ võttis võib-olla üllatava, aga seekord kindla võidu Maldar Mäesalu, kes võitis otsustavas mängus Innar Mäesalu 6:4, 6:3.

Paremad võistlusklasside kaupa

Meesüksikmäng:

1. Marek Turu

2. Ott Raidla

3. Igor Nudelman

4. Ken Rakki

Naisüksikmäng:

1. Kaja Ladva

2. Katrin Meriloo

3. Marelle Saar

4. Anželika Lavrusenko

Meespaarismäng:

1. Marek Turu / Igor Nudelman

2. Ott Raidla / Vello Kuhi

3. Toomas Kuum / Sulev Vare ja Innar Mäesalu / Ago Soomre

Naispaarismäng:

1. Mari Mahoni / Hele Leek-Ambur

2. Kelly Veske / Anu Kikas

3. Mari Liigand / Aire Mäesalu

4. Katrin Meriloo / Marelle Saar

Segapaarismäng:

1. Kelly Veske / Vello Kuhi

2. Meeli Kastepõld / Marek Turu

3. Mari Mahoni / Maldar Mäesalu ja Marelle Saar / Igor Nudelman.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments