Jüri Ratas kandideerib Keskerakonna esimehe kohale

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

Jüri Ratas, Riigikogu saalRiigikogu Keskerakonna fraktsiooni esimees Kadri Simson ja Riigikogu aseesimees Jüri Ratas teatasid, et korraldasid täna pressikonverentsi Eesti poliitika tuleviku ja Keskerakonna erakorralise kongressi teemal. Jüri Ratas teatas ühtlasi oma kandideerimist Keskerakonna esimehe kohale. 

„Kakskümmend viis aastat tagasi Rahvarindest võrsunud Keskerakond on tulnud Eesti poliitikasse, et jääda. Solidaarsus, iga inimese eest seismine ja ühiskonna liitmine on Keskerakonna alusväärtused, mida vajab kogu Eesti,“ lausus Jüri Ratas. „Kandideerin Keskerakonna esimehe kohale, et tuua põhimõttelisi muutusi Eesti poliitikasse. Soovin anda oma panuse Keskerakonna programmi elluviimiseks riigi tasandil ja kohalikes omavalitsustes.“

„Eesti poliitikas on toimunud tõsine murdepunkt. Presidendivalimised näitasid selgelt, et peaministrierakonnal ei õnnestu enam igas küsimuses oma tahtmist läbi suruda. Eesti rahvas ootab ja väärib vajalikke muutusi ka laiemal poliitilisel tasandil. Olen kindel, et Keskerakond suudab Jüri Ratase juhtimisel Eesti poliitikas jõulisemalt kaasa rääkida ning paremini oma valijate huvide eest seista,“ selgitas Kadri Simson.

„Soovime lõpetada jutud erinevatest leeridest ja konkureerivatest meeskondadest. Keskerakonnas ei ole „omasid“ ja „võõraid“ ning kohe kindlasti pole meie erakonnas üleliigseid inimesi. Meie soov ja eesmärk on minna edasi ühtse Keskerakonna koondisega, kuhu on oodatud kõik, kes soovivad panustada erakonna ja Eestimaa tulevikku,“ rõhutasid Kadri Simson ja Jüri Ratas.

Pressikonverentsi on võimalik järele vaadata Jüri Ratase Facebooki lehel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments