Kuursaal tõmbas hooajale joone alla

Rauno Pukk

raunopukk@gmail.com

margit välja

Kuursaali perenaine Margit Välja. Foto: Merilin Kaustel-Lehemets

Haapsalu kuursaal sulges eilsest uksed ja hakkab valmistuma uueks hooajaks.

Kuursaali perenaine Margit Välja ütles, et septembriks on veel üksikud broneeringud, kuid tavakülastajaile on nüüd uksed suletud. Uuesti loodab Välja uksed avada tuleva aasta mais. Talvel ei toimu kuursaalis midagi, sest hoones pole kütet ja maja on külm.

Välja rääkis, et tänavune hooaeg oli mullusest edukam. „Tibusid pole veel kokku loetud, kuid paistab, et oleme kasumis,” ütles Välja. Ta selgitas, et tänavu sai palgatud asjalikum tööjõud, kes töötas efektiivsemalt.

Kliendid eeldavad Välja sõnul kuursaalilt head kultuuriprogrammi ja rikkalikku koogivalikut. „Eks ta selline korraks istumise ja magusa koogi nautimise koht ole,” ütles ta.

Seda, kas uuel aastal võiks kuursaalis mõni oluline muutus aset leida, Välja veel öelda ei osanud. 

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
arvaja
5 aastat tagasi

Juhtkond peaks välja vahetama kuursaali juhataja,tema ei oska küll seda asutust juhtida,näiteks, on eelmistel aegadel olnud võimalik reserveerida endale sobiv laud,nüüd seda ei saa,pannakse istuma suvalisse kohta,kuigi oled enne kohad reserveerinud ja avaldanud soovi. Menüü on samuti väga kesine,polegi mille vahel valida.

terve
5 aastat tagasi

suve nii kehvad ilmad, alles praegu tore ja päikseline , kuid seal juba uks lukus.

koht
5 aastat tagasi

on see, mis sinna kliendid toob. Õhku ja tuult jagub. Söögi-joogi osas üsna mõtetu. Eriti möödunud 1015 suvel oli asi allapoole arvestust, sel suvel justnagu etem, aga üldiselt sellise raha eest saab muudes kohtades rikkalikumalt üht-teist lauale.
Kontsertkohana õigustab igati.

viira
5 aastat tagasi

Nats vara, minu arvates! Oktoober on siinkandis suhteliselt soe!

Siegfried
5 aastat tagasi

Miks omanikud ei saa öelda et nad sulgevad sest siin rahvas ei kuluta? Peaaegu 60% kogu restoranidest on talvel kinni sest on rohkem pakkumisi kui nõudmisi. Ärme ole nii silmakirjalikud sest Eestis raha ei liigu.

Lugupidamisega,

Ristirüütel

Manda
5 aastat tagasi

Ma ei ole seal kaks aastat käinud. Kui see kole õllelett sealt likvideeritaks ja koht jälle kohviku moodi välja näeks, siis tasuks siseneda. Kuursaali kuulsatest kookidest ei ole ma samuti midagi kuulnud. Ei ole selliseid.

hmm
5 aastat tagasi

Suht allakäinud koht. Menüü väike, tihti polnud saadaval ka menüüs kirjasolevat.