Jaanus Levkoi asub Läänemaa korvpalli edendama

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

läänemaa korvpalli meistrivõistlused (53)

Korvpall. ARHIIV

Audentesest ja Eesti korvpallinaiskonna peatreeneri kohalt lahkunud Jaanus Levkoi asub tööle Läänemaa spordikoolis ning pühendub korvpalli edendamise selles regioonis, kirjutas Delfi.

Levkoi hakkab juhendama kaht noorte- ja üht täiskasvanute gruppi. Täiskasvanute meeskonnalt oodatakse liitumist Saku II liigaga. Lisaks kaardistab Levkoi ümberkaudsete valdade noored ja koostöös noortetreeneritega kohtadel suunab nende arengut.

„Mulle tehti ettepanek tulla Läänemaa korvpalli eestvedajaks korvpalliliidu poolt. Olen selle kandi mees ning palve tulla siinset korvpalli arendama sobis minu plaanidega hästi. Võtsin pakkumise küllaltki rõõmsalt vastu ning olen tuleviku suhtes optimistlik. Elukoht jääb mul vähemalt esialgu Tallinna, kuid hakkan ka Haapsalus resideeruma,“ rääkis Levkoi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
kas
7 aastat tagasi

on mingi variant, et ka tütarlastest vanuses 15+ üks treeninggrupp saaks loodud – neid huvilisi on hetkel nt. põhikoolis meeskonna jagu olemas?

........
7 aastat tagasi

……koostöös noortetreeneritega kohtadel ??? Ümberkaudsetes valdades ei tööta mitte ühtegi KORVPALLI noortetreenerit.

Chan
7 aastat tagasi

ei ole vaija siia korvpall, meil vehklemine number üks, maailmameisterid olema siin kõik

Küsimus
7 aastat tagasi

Kas nüüdsest on Spordikoolis ka täiskasvanute grupid? Kas teisi spordialasid ka avatakse täiskasvanutele?