Eiki Nestor: hääletustulemus usaldust ei suurenda

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

presidendikandidaat Eiki Nestor foto Arvo Tarmula

Eiki Nestorile lubatud viis häält "läksid jalutama". Foto: Arvo Tarmula

Presidendivalimiste esimeses hääletusvoorus 40 häält kogunud Eiki Nestor ei osanud öelda, kuhu jäid puuduvad viis häält, mis Reformierakonna ja sotsiaaldemokraatide kokkuleppe alusel oleks pidanud minimaalselt talle tulema, vahendab ERR-i uudisteportaal.

Teatavasti on Reformierakonnal ja SDE-l kahepeale riigikogus 45 saadikut. Kokkulepe kahe erakonna vahel oli, et esimeses voorus toetatakse koos Nestorit ning teises voorus Siim Kallast. Selge on, et kokkulepe sel kujul ei vett ei pidanud. Eiki Nestor ütles intervjuus ETV-le, et hääletus on salajane ning tema hääletas iseenda poolt. "Arvan, et mu 14 fraktsioonikaaslast ka kõik. Ega jah, selline hääletustulemus usaldust ei suurenda," kommenteeris Nestor.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
4 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
IRWQ
7 aastat tagasi

Eks mõnel oraval oli natsa mõistust säilinud kahe kõrva vahel ja i.ioodi poolt ei hääletanud

ehk
7 aastat tagasi
Reply to  IRWQ

naine lubas kodus tuupi teha, kui karja poolt hääletab, (kus on siin põhimõte, et saadik on sõltumatu), 100% kompartei

Sorts
7 aastat tagasi

Vahet ei ole keda valida, kokkuvõttena kurnab juudivõim talupoegi ikka edasi.

IGATI
7 aastat tagasi

tasakaalukas ja riigimehelik vastus Nestori poolt. Praegune olukord näitab, et las järgmise presidendi valib rahvas, Kui rahvas on rääkinud olgu siis tulemus mistahes on see ikkagi rahva soov ja 101 ei pea kauplema, kes kelle reetis jne. Nestorile aga suur tunnustus ja tänu 19 aastat Eesti teenimisel ja jõudu edaspidiseks. Austustväärt vastupidavus.