7

Haapsalu on Pokemoni-pealinn

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

pokemon

„Haapsalus elutsevad kõige väärtuslikumad Pokemonid,” kinnitas Põlva Koidu ajakirjanik Indrek Sarapuu.

Sarapuu sõnul sattus tema vanim, 25aastane disainerist poeg Haapsallu, kus avastas, et siin on tavatult palju Pokemone ja nende hulgas ka haruldusi, mida mujalt naljalt ei leia.

Sarapuu rääkis, et Haapsalu Pokemonide rohkus oli üks põhjusi, miks otsustas ta perega paariks päevaks just Haapsallu puhkama tulla. Ta lisas, et pere noorimail lastel oli Pokemonide püüdmine väga suur motivaator. „Tänu arvukaile Pokestopidele saime näha palju huvitavaid monumente, mälestuspinke, seinatahvleid, mis on kitsastele tänavatele ja rannakaldale peidetud, ning kõik kõnelemas Eesti kõige kaunima suvituslinna ajaloost,” meenutas Sarapuu.

Tema sõnul peitub üks Haapsalu vägevam Pokestop Saue tänaval Alveri mälestustahvli taga.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
:D
:D

Juss, juba vana kreeka filosoofid arvasid, et järgev põlvond “on hukas” 😀

juss
juss

Selle põlvkonna tulevik on ikka suht küsitav!

Sass
Sass

Magaks äkki vahepeal kaineks…

.......
.......

wow äge peaks uuesti pokemoni mängima hakkama siis

Chan
Chan

gaapsal on ju vehklemine pealinn, miks valetame publik

jummal hoidku
jummal hoidku

mis hull pokemonimaania see ometi on. Heakene küll kui kõrvalisi tänavaid vaikses piirkonnas käia ja monumente ning muud kultuuriväärtuslikku silmata samal ajal, kuid olen kahjutundega lugenud juhtumeid, kus suures otsituhinas vaevu autorataste alt pääseti.

ja
ja

saimegi pp-pealinna nimest lahti,tere tulemast kõigile

wpDiscuz