Kuke galerii endistesse ruumidesse kolib sisustuspood

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

Sisustuspood „Ringiääres” kolib septembris Ehte tänavalt Karja tänavale Haapsalu kunstikooliga samasse majja.

Möödunud aastal tegutses seal lapsevanemates suurt pahameelt tekitanud alkoholipood Alko 1000. Varem oli seal enam kui 20 aastat Aita Mölderi galerii, kuni 2014. aasta lõpus sulges Mölder galerii ja andis selle ruumid rendile.

„Jah, me kolime, aga me ei lähe kuhugi kaugele. Liigume Ehte tänavalt Karja tänavale. Aital on väga hea meel, et me sinna tuleme,” rääkis poe Ringiääres omanik Helen Kallikorm.

Kallikormi sõnul ei olnud asi mitte selles, et Karja tänaval oleks üür odavam, vaid Ehte tänava majal on nüüd uus omanik ning uuel omanikul on majaga omad plaanid. „Meil on kindlam, kui me kolime uutesse ruumidesse,” selgitas Kallikorm.

Kallikorm ütles, et nad tegutsevad vanades ruumides veel Valge Daami päevade lõpuni ning hakkavad siis vaikselt kolima ja asju uutesse ruumidesse üle viima. „Me kolime sammhaaval ja loodetavasti ei peagi me poodi päris kinni panema,” märkis Kallikorm.

Omaniku sõnul on pood laienenud oma salongiga ka Tallinnasse Kalamajja.

Endistes Kuke galerii ruumides hakkab pood tegutsema 1. septembrist.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments