Nädalavahetusel oli Läänemaal neli põlengut

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Niibi päästeõppus (15)

Nädalavahetusel said tuletõrjujad Läänemaal neli väljakutset. Arhiiv

Pühapäeval, 3. juulil kell 23.40 sai häirekeskus teate tulekahjust Lääne-Nigula vallas Taeblas Kase puiesteel. Teataja sõnul tuli kortermaja esimese korruse aknast suitsu. Korteriust ei avanud keegi. Hädaabikõne ajal tegi korterielanik siiski ukse lahti, kuid keeldus väljumast. Helistaja sõnul oli korteris olev mees alkoholi tarvitanud. Päästjate saabudes tuli mees korterist välja. Selgus, et pliidil kõrbeb toit. Korterielanik anti üle kiirabile.

Pühapäeval, 3. juulil kell 19.34 sai häirekeskus teate põleva sõiduki kohta Haapsalus Jaama tänaval kaubanduskeskuse maa-aluses parklas. Päästjate saabudes oli auto kustutatud. Päästjad kontrollisid sõiduki üle.

Pühapäeval, 3. juulil kell 11.25 sai häirekeskus teate lõkke kohta Lääne-Nigula vallas Luigu külas. Sündmuskohal selgus, et vanal lõkkeasemel põletati prügi. Päästjad tegid lõkke süütajale selgitustööd prahi põletamise kahjulikkuse ja ohtlikkuse kohta.

Laupäeval, 2. juulil kell 18.27 teatati häirekeskusele võimalikust põlengust Kullamaa vallas Leila külas. Teataja sõnul oli ümbruskonnas näha suitsuvinet. Oli põhjust arvata, et põleb lähedalasuv raba. Päästjad selgitasid välja, et sündmuskohal tehti lõket. Päästjad kustutasid lõkke ja tegid selgitustööd, sest lõke ei vastanud tuleohutusnõuetele.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments