Läänemaa võõrustab tänavust ralli Eesti meistrivõistluste etappi

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

rallipilt

Foto: Facebook

10.-11. juunini sõidetakse Läänemaa teedel Lääne-Eesti ralli, mis on üheks etapiks ralli Eesti meistivõistluste karikasarjas.

Lääne-Eesti ralli direktor Kalle Kruusma ütles, et nii kõrgetasemelist rallit nähti Läänemaal viimati 2002. aastal, kui sõideti viimane Valge Daami ralli. „Võib öelda, et püüame vahepeal soiku jäänud Valge Daami rallitraditsiooni taaselustada,” lisas Kruusma.

Lääne-Eesti rallil on kavas kümme kiiruskatset. Esimesed kiiruskatsed sõidekse Lääne-Nigula vallas, ülejäänud Ridala, Martna ja Kullamaa teedel.  Võistluskeskus ja hooldeala asuvad Rannarootsi keskuse parklas. Stardi- ja finišipoodium on Haapsalu kaubamaja ees.

Tippsõitjatest tulevad starti Rainer Aus (Mitsubishi Lancer Evo IX), Egon Kaur (Mitsubishi Lancer Evo IX) ja tänavu Euroopa meistrivõistlustel osalev Haapsalu juurtega noormees Miko Niinemäe (Peugeot 208 R2).

Ralli Eesti meistrivõistlused koosnevad kuuest etapist. 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Out
7 aastat tagasi

Kus on täpne info?Millistel teedel,kellaajad??Voiks kohalik leht ka jagada teavet,alati ei piisa fb voi kodulehe infost.Mulle tundub kohalikke inimesi küll teavitatud ōieti pole.

Sahk.
7 aastat tagasi

Künname aga jälle olematud teed üles?