1

Läänemaal tuleb jälle suur ralli

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

ralli lopp 33

Ralli Eesti meistrivõistluste etapp peeti Läänemaal pärast pikemat vaheaega taas möödunud aastal. Foto Arvo Tarmula

9.-10. juunil sõidetakse Läänemaa teedel Eesti autoralli meistrivõistluste 2017. hooaja kolmas etapp, Lääne-Eesti ralli.

Osaleda kavatsevad ka Eesti tippsõitjad Georg Gross, Rainer Aus ja Egon Kaur. Gross on Lääne-Eesti teedel rajale tulemas WRC-autol, kellele Aus ja Kaur soovivad uutel prototüüpautodel tõsist konkurentsi pakkuda, teatas ralli pressiesindaja Rauno Paltser.

Ralli võistluskeskus ja hooldusala asuvad Rannarootsi keskuses Uuemõisas. Stardi- ja finišipoodium asub Haapsalu kaubamaja esisel.

Kokku sõidetakse kahe võistluspäeva jooksul kümme kiiruskatset – reedel kaks ja laupäeval kaheksa, millest enamus on võrreldes möödunud aastaga uued. Vaid paar katset kattuvad osaliselt, kuid sedagi vastupidises suunas.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
Tihke Libemokk
Tihke Libemokk

See on rallisòpradele hea uudis. Ja nùùd saavad inimesed ka aru ja mòistavad,miks Lunev juba kuu tagasi lasi kaubamaja esise lahtise,hullult tolmava killustikuga katta. Rahvas peab ju harjuma ralli tegeliku keskonnaga ning tolmu sisse hingama. ????

wpDiscuz