Haapsalu algkool korraldab mereteemalise heategevuskontserdi

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

A4 Plakat kolm inimest pilt

Haapsalu algkool korraldab teisipäeval Haapsalu kultuurikeskuse teatrisaalis traditsioonilise heategevuskontserdi, mis sel korral kannab merekultuuri aasta puhul merehõngulist pealkirja „Perega merele“.

Lavale astuvad algkooli õpilased, õpetajad, vilistlased ja sõbrad. Esinejate hulgas on ka mitmed Haapsalu rahvale tuntud nimed nagu ansambel Väliharf ja algkooli vilistlane Arno Suislep, kes 2008 saavutas teise koha saates ”Eesti otsib superstaari”. 

Vaheldusrikast peokava, mida juhib Marko Matvei, on nii laulu, tantsu, luuletusi kui ka üllatusi. Laval kuuleb muusikat nii välis- kui ka kodumaalt. Näiteks kuulub programmi armsaks saanud hitte Eesti kultusfilmidest nagu “Mehed ei nuta” ja “Siin me oleme”, samuti näeb laval ka Pipi Pikksukka ja tema sõpru.

Peale kontserti saab koju kaasa osta koolipere valmistatud küpsetisi-maiustusi.

Heategevuspeo tulu läheb koolile tahvelarvutite laadimiskasti ostmise fondi ja kooli kodulehe uuendamiseks.

Haapsalu Linna algkooli heategevuspidu peetakse juba kuuendat aastat. Varem on heategevusürituste abiga on kooli aulasse soetatud uued pingid ja helivõimendus, koolile on ostetud digiklaver ja tahvelarvutid.

Kontserdile, mis algab kultuurimajas 26. aprill kl 18.30, saab 6euroseid perepääsmeid soetada kooli kantseleis teisipäeval kella 15ni.

3eurosed üksikpiletid on samuti müügil kooli kantseleis ja tund enne algust kohapeal. Kuni 3aastastele on sissepääs tasuta.

Üritust toetavad heli- ja valgustehnikaga Maivel OÜ ja Karl Jakob Nöör ning ansambel Väliharf.

Korraldustoimkonna nimel

Maria Strauss

0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments