Teisipäeval sõlmitakse Läänemaa korvpalli arendamiseks hea tahte leping

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

kossuplakat

Teisipäeval sõlmitakse Haapsalus korvpalli meistriliiga mängul hea tahte leping, mille eesmärk on korvpalli arendamine Haapsalus ja Läänemaa valdades. Hea tahte lepingule kirjutavad alla korvpalliliit, Haapsalu linn, Noarootsi, Lääne-Nigula, Ridala ja Lihula vald, samuti Läänemaa spordikool.

Leping tähendab, et neis paikades on olemas ja noortetreenerid, kes ühendatud jõududega saavad hakata pühendunumalt tööd tegema, et Läänemaa ja Haapsalu tugevamalt korvpallimaastikule tagasi tuua.

„Eesti korvpallikaardil on kohti, mille pärast oleme alaliidus muret tundunud, Haapsalu on üks neist. On väga hea meel Haapsalus ja Läänemaal on jää liikuma hakanud. On treenerid, kes tahavad siin tööd teha. Loodame lähitulevikus rõõmuga selle töö vilju näha,“ märkis Eesti korvpalliliidu president Jüri Ratas.

Haapsalu linnapea Urmas Sukles lisas omalt poolt: „Haapsalu korvpalli hiilgeaeg oli hooajal 1992/93, mil me meistriliigas tegusid tegime ja peale medalimeeskondade kõiki võitsime. Loodame, et nende noorte baasil, kes nüüd süsteemselt siin treeningutele on saanud, tekib aastatega võistkond, kes võiks meie saavutust vähemalt korrata.”

Korvpalli mängul loositakse välja auto kasutusõigus nädalaks ajaks. 22.-25. aprillini saab Alexela gaasiaautot uudistada Haapsalu kaubamaja ees, mängupäeval spordihoones.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments