0

Lihulas rünnati peol nelja noormeest

Tarmo Õuemaa

Tarmo Õuemaa

tarmo@le.ee

politsei symbolfoto

Laupäeval, 16. aprillil kella 2 paiku löödi Lihulas Tallinna maanteel asutuse ruumes peo käigus kolme 17- ja üht 16-aastast noormeest. Politseil on teo arvatavad toimepanijad teada, vahendas Lääne politseiprefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
kel trawtf :-)
kel trawtf :-)

Ära erutu

Kel Tra wtf
Kel Tra wtf

Ära karga tühja välja peal kui asjast midagi ei tea!!!

kohalik
kohalik

See miku võiks juba kinni minna, ainult nokib ja nokib, Ja siis kui jama on paneb jooksu!

Medja
Medja

kivinäljased on kuningad…ja mendid pissivad..

J
J

Lihulasse politsei tagasi! Siin tehakse, mis pähe tuleb! Alevis sõidetakse autoga mitu korda lubatust kiiremini, märatsetakse juba kultuurimajas sees ja politsei ei jõudnudki appi noortele. Politseid näeb üliharva ja sedagi päevasel ajal. Jääb loota, et karistused tulevad teole väärilised.

Tra wtf
Tra wtf

Kiviseljad hullavad jälle?

Ou
Ou

Tatt ära paugu

Kohtunik Miilitsale
Kohtunik Miilitsale

Kallis miilits.. Enne kui tuled siia oma seaduste teadmistega hiilgama, võiksid natuke seda uurida ka.. Alates 16 aastased noored võivad väljas olla nii kaua kui nad ise soovivad. Loodan, et sa häbened nüüd!

Miilits
Miilits

Kas alaealised tohivad olla öösel kell 2 peol ? Hakkaks õigest otsast pihta ,kuigi ega peksta tohi ka vähe varemal ajal. Tublil klubijuhil mõtteainet küllaga !

Lihula
Lihula

Lihula on karm kant . Politeipatrull jõuab sinna umbes tunniga . Nüüd tuleb hakata tegelema tagajärgedega . Ennetustööd saaks teha ainult kohalike olusid tundev ametnik . Kes teab , kes on narkar , kes varas kes probleemsest perkonnast jne .

wpDiscuz