Toto Cutugno tõmbab lossipargi rahvast pilgeni täis

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Toto Cutugno_pressItaalia kultuuri- ja veinipäevadel 4. juunil Haapsalu piiskopilinnuse hoovis esinev Itaalia lembelaulik Toto Cutugno (pildil) tõmbab Haapsalu linnusehoovi rahvast pilgeni täis. Eelmüügist on pileti soetanud ligemale üheksa tuhat huvilist.

„Üle aastate loss jälle täis müüdud,“ ütles Haapsalu linnapea Urmas Sukles. „Üllatus oli see kõigile, et nädalaga müüdi piletid maha. See oli täiesti üle mõistuse!“

Ettevalmistused veinipäevade ja kontserdi korraldamiseks juba käivad.

„Täna kohtusime turvaülemaga,“ ütles Sukles eile õhtul Haapsalu vanalinna ettevõtjatega kohtudes. „Plaanime vanalinna juba reedel (3. juunil) Kalda ristist kuni lossiplatsi alguseni kinni panna. Vanalinna saab lubadega ning ka seal elavad inimesed.“

Kontserdikülalistele valmistatakse raudteejaama juurde ette ka parkimisplats.

Publikumenu üheks põhjuseks on see, et lembelaulik Toto Cutugno annab regiooni ainsa kontserdi Haapsalus.
Toto Cutugno on niinimetatud „tõelise itaallase“ kehastus. Tema laulud on maailmas enim mängitud ning just Ida-Euroopas on ta saavutanud erilise staatuse – Toto Cutugno laulud murdsid end nõukogude perioodil raudse eesriide taha ja tekitasid tunde tõelisest vabadusest.

„Kes meist ei suudaks peast laulda Toto Cutugno kõige suuremat hitti „L'italiano“ või ümiseda kaasa „Serenata“, „Solo Noi“, „Donna, Donna Mia“ refrääne,“ kommenteeris kontserdi korraldaja Monster Music OÜ.

Toto Cutugno toob endaga kaasa ligi 20 tippmuusikut ja meeskonnaliiget, garanteerides piiskopilinnuses emotsionaalse ja kõrgetasemelise muusikaelamuse ka kõige nõudlikumale muusikagurmaanile, on korraldaja kindel.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
juku
7 aastat tagasi

käisin kontserdil. superelamus! SELLINE staar ja nii vahetu. väga kaunis-võimas elamus. aitäh korraldajaile ja peaosalisele.
ja muide rahvas laulis tõesti täiel häälel kaasa ning publik oli vanuses seinast seina ning tõesti- kõik laulsid kaasa.

vanaeit
8 aastat tagasi

On täiesti valesti aru saanud need kommentaatorid Toto Cutuguno ei ole
mingi vene vänn oopis Stiwen Sigal on Putini sõber.?

Toivo
8 aastat tagasi

Targad kommentaatorid ikka,ajumahtu ja arvutamisoskust pole. Kui oodatakse 11tuh.inimest siis autode hulk on ca.4500!! Need mahuvad ju ilusti promenaadile ära.

tuleb
8 aastat tagasi

koos venelaste pesnja ja pljaska ansambliga, putin lubas anda talle vene kodakondsuse, pidi oma inimene olema,

tegel't
8 aastat tagasi

just vanem põlvkond on kontserdist enim huvitatud;
muidu võid sa olla kas või pikamaakäija,aga üritusele peab ikkagi ligi pääsema,erti kui mitusada km juba niigi maha sõidetud enne

juss
8 aastat tagasi
Reply to  tegel't

Vanem põlvkond just ongi see, kes ei virise, ega vingu ja suudab käia rohkem, kui kilomeetri! Praegused noored on pehmod ja ……

öpa
8 aastat tagasi

Autod parkida Aafrika randa,parki murule ja otse promenaadile.

juss
8 aastat tagasi

„Kes meist ei suudaks peast laulda Toto Cutugno kõige suuremat hitti „L’italiano“ või ümiseda kaasa „Serenata“, „Solo Noi“, „Donna, Donna Mia“ refrääne,“ kommenteeris kontserdi korraldaja Monster Music OÜ.

Ütlen ausalt, et 99,99% eestimaalastest seda ei suuda!

tänapäeval
8 aastat tagasi

on 1 kilomeeter tõesti üle mõistuse pikk maa jalutada…

hapu
8 aastat tagasi

Kontsert on linnuse juures ja parkimine raudteejaamas–liigpikk maa jala taha-linna , või on bussid ekstra seal ootamas?