Heikki Sool võitis põhjamaade lauatennise meistrivõistlustelt pronksi

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

sool

Heikki Sool (paremal) võitis põhjamaade lauatenniseveteranide meistrivõistlustelt pronksi. Foto: erakogu

Põhjamaade lauatenniseveteranide meistrivõistlustel Norras Bergenis alistas Heikki Sool vanuseklassis M60+ alagrupis norrakad Tommy Schierningi 3:2 ja Svein Aaserudi 3:0, kuid kaotas EM-i pronksile leedukas Petras Povilas Baguzisle 1:3.

Veerandfinaalis alistas Sool aga eelmiste meistrivõistluste pronksi leeduka Genadijus Degtiariovase 3:0. Tasavägises poolfinaalis tuli aga vastu võtta kaotus Knut Helseth´ilt ja leppida pronksmedaliga. Võitjaks tuligi leedukas Baguzis, kes teises poolfinaalis alistas rootslase Erik Hans Börjesson 3:1 ja finaalis 3:0 Knut Helsethi.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments