0

Heikki Sool võitis põhjamaade lauatennise meistrivõistlustelt pronksi

Avatar

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

sool

Heikki Sool (paremal) võitis põhjamaade lauatenniseveteranide meistrivõistlustelt pronksi. Foto: erakogu

Põhjamaade lauatenniseveteranide meistrivõistlustel Norras Bergenis alistas Heikki Sool vanuseklassis M60+ alagrupis norrakad Tommy Schierningi 3:2 ja Svein Aaserudi 3:0, kuid kaotas EM-i pronksile leedukas Petras Povilas Baguzisle 1:3.

Veerandfinaalis alistas Sool aga eelmiste meistrivõistluste pronksi leeduka Genadijus Degtiariovase 3:0. Tasavägises poolfinaalis tuli aga vastu võtta kaotus Knut Helseth´ilt ja leppida pronksmedaliga. Võitjaks tuligi leedukas Baguzis, kes teises poolfinaalis alistas rootslase Erik Hans Börjesson 3:1 ja finaalis 3:0 Knut Helsethi.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz