Lääne Elu paberleht neljapäeval, 7. aprillil

Lemmi Kann

lemmi.kann@le.ee

 

lel0704001

Ridala volikogu esimeheks sai Olev Peetris

Ridala volikogu valis teisipäeval häältega 8:7 esimeheks Olev Peetrise (Keskerakonna nimekiri) ja aseesimeheks Raivo Õiglase (endine VL Ühtne Ridala).

Kui 15. märtsil kogunes võimuvahetuse pealtvaatajaid terve saalitäis, siis 5. aprillil tuli istungit kaema vaid Uuemõisa elanik Kairi Kliss. Istungit peeti keldritoas, mis on nii kitsuke, et sinna pealtvaatajaid suurt ei mahukski.

Kuus aastat müügis olnud Central osteti ära

Haapsalu vanalinnas Karja tänaval asuva 19. sajandi keskel ehitatud Centrali hoone ostis ära Haapsalus registreeritud firma.

Hoone endaga uuel omanikul suuri plaane ei ole. Kõik senised rentnikud saavad majas edasi tegutseda. Küll aga lubas ta üle vaadata senised üürilepingud. Väidetavasti võib see rentnikele tähendada kuni kahekordset üürihinna tõusu.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Sõnasepp
8 aastat tagasi

Miks te eredamad pärlid välja jätsite? Kuidas Õiglas saalitäit Ridala valla rahvast madalalaubalisteks nimetas. Sellele tahaks kohe uue volikogu esimehe kommentaari, kas selline mees jäetaksegi ametisse?