Logistikaväeosa tuleb taas Kiltsi lennuväljale harjutama

Urmas Lauri

Urmas Lauri

urmas.lauri@le.ee

Logistikute õppus Kiltsi lennuväljal 010
Logistikute õppus Kiltsi lennuväljal. Foto: Urmas Lauri

Esmaspäeval algab logistikapataljoni kaks ja pool nädalat kestev õppus Draakon. Harjutused toimuvad nii Kiltsi lennuväljal kui ka Klooga harjutusväljal.

4.-21. aprillil korraldab Toetuse väejuhatuse logistikapataljon õppuse Draakon, mille käigus harjutatakse pataljoni ümberpaiknemist ja erinevaid tegevusi. Õppus toimub Kiltsi lennuvälja ja Klooga harjutusvälja aladel.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz