Galerii: Karilaid sai uuesti Läänemaa piirkonnajuhiks

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Kuvatud 3 pilti, galeriis pilte: 18

Arvo Tarmula fotod

Kui veebruari lõpus valisid Läänemaa keskerakondlased Jaanus Karilaiu piirkonna esimeheks põhikirja rikkudes, siis neljapäeval kogunenud erakorralisel konverentsil tehti kõik seadusetähe järgi.

Kvoorum tuli kokku ja Karilaiust sai piirkonna esimees 48 poolt- ja ühe vastuhäälega.

„Pärast tegime nalja, et väike opositsioonipisik peab ikka olema,” ütles  Keskerakonna volikogu liige Kalle Tõnisma.

Ühtegi teist kandidaati esimehe kohale ei olnud. Keskerakonna volikokku valisid läänlased Kalle Tõnisma ja Jüri Kallikormi, juhatusse kuuluvad peale Karilaiu veel Janek Hiiemäe, Vladimir Padama, Helle Saarsoo, Heikki Sool, Arvo Kirs, Toivo Hokkonen, Üllar Neemrand, Ilme Peedoson, Valeri Larionov ja Andreas Rahuvarm.

Kalle Tõnisma sõnul oli kohal 49 erakondlast.

„Kvoorumi jaoks olnuks vaja 28,5 inimest,” ütles Tõnisma naljaga pooleks.

Tõnisma ütles, et konverentsil pandi keskerakondlastele südamele, et read kasvaksid. „Kolmesaja liikmega saaksime Läänemaalt volikokku kolm inimest, praegu on kaks,” ütles Tõnisma. Iga saja liikme pealt tuleb üks volikogukoht juurde.

Veebruari lõpus peetud aastakonverentsi otsused olid kehtetud, sest kvoorumit ei tulnud kokku. Esialgu lootsid Läänemaa keskerakondlased kaubelda peakontorist välja loa lugeda konverents õiguspädevaks, kuid loobusid sellest plaanist ja korraldasid märtsis uue aastakonverentsi.

keskerakonna erakorraline konverents. arvo tarmula IMG_3608 IMG_3633 IMG_3647 IMG_3650 IMG_3656 IMG_3659 IMG_3674 IMG_3677 IMG_3697 IMG_3706 IMG_3748 IMG_3764 IMG_3766 IMG_3785 IMG_3788 IMG_3792 IMG_3804

   

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
vanamutt
8 aastat tagasi

Mida veel Karilaid eii sobi üldsegi juhiks??

Kohalik
8 aastat tagasi

Ja kus on edasiviiv jõud? Suurte tähtedega esimeseks kirjutatud Hiiemäe või… naer on muidugi tervisele kasulik, aga no kuulge….

Peep
8 aastat tagasi

Vaatan neid õnnetuid vanainimesi( enamus) , kahju kui ei saada aru mis toimub. Oleks siis veel toetatud noorenemis kurssi aga ei , ikka vanamoodi Savisaare kriminaalsel juhtimisel.

nendel
8 aastat tagasi
Reply to  Peep

nn. vanadel inimestel on elukogemus millest sa unistada ei oskagi, igasugu reziime näinud ja vabastajad üle elanud, neid tuleb austada, sest need on meie endi vanemad

Karilaid
8 aastat tagasi

on asjalik poliitik, esimene , kes ka Läänemaale pisut tugevamat keskerakonda on loomas.Minuarust võiks ta olla valmis erakonna ette astuma, sest ega savipäts pole igavene.Ainult tervist tuleb hoida ja sporti teha, muidu sellisel hullul alal, nagu poliitika vastu ei pea.

juss
8 aastat tagasi

Sool võiks poliitika asemel trenni teha, muidu jääbki kolmandaks!

Madis
8 aastat tagasi

Inimesed võiks ikka soliidsemad olla ja siseruumides üleriided seljast võtta. Nagisid ja riidepuid ju linnal jätkub ning vargusi pole esinenud.

nii...
8 aastat tagasi

Ja Savisaar on justkui peksukott,süüdlane kõiges,kellest loobuda ei saa,sest keda siis pommitada.

nii...
8 aastat tagasi

Isamaamüüjad olid platsis kohe 90-ndate alguses.ENSV jäi edasi.Riigi esiotsas on olnud ja on kurjategijad.Rahvas kannatab,kes siia on veel jäänud.Peeter Võsa—-Tallinna TV.

huvitav
8 aastat tagasi

aga miks me ei näe nende ridades kahte Haapsalu aselinnapead-Peeter Vikmani ja Liina Põldu?

no
8 aastat tagasi
Reply to  huvitav

Esimest ei luba uskumused,teise jaoks ei ole piisavalt prestiižne erakond.

so
8 aastat tagasi

Ja edasi? Kogu Läänemaa keskerakond püsib Karilaiu toel. Kaob tema on pühitud ka läänemaa piirkond. Õigus küll Hiiemäest kuulsime ka,kuidas ta Ridalat aitab parseldada.

pühitud
8 aastat tagasi
Reply to  so

on hoopis kohalikud isamaamüüjad