Töömess jääb tänavu ära

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Töömess (10) arvo tarmula

Tänavu jääb Läänemaa töömess ära. Foto Arvo Tarmula

Aprilli algusesse plaanitud Läänemaa töömess jääb tänavu pakutavate töökohtade vähesuse tõttu ära.

Töötukassa Läänemaa osakond plaanis 7. aprillil pidada maha traditsioonilise töömessi, kuid pakutavate töökohtade vähesuse tõttu otsustati mess tänavu pidamata jätta.

Töömessi on Läänemaal peetud kaks korda. „Arvestame kohalikke olusid ja loodame, et järgmisel aastal töömess toimub,” ütles töötukassa Läänemaa osakonna juht Evelin Kullison.

Tööandjatele plaanib töötukassa korraldada teabepäevi, kus antakse ülevaade töötukassa poolt tööandjale pakutavatest teenustest.  

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
just
8 aastat tagasi

Haapsalu peab kehtestama kodanikupalga! Tööd pole aga elada on vaja!

Anonüümne
8 aastat tagasi

minge kuu peale oma rongiga. Haapsalu on depressiivne väikelinn, elu toimub siin ainult suvel.

Eesti+Vabaks
8 aastat tagasi

Njah, vaatasin ka seda töötukassa kodulehte. Otsing tõi välja 12 töökohta, mida pakutakse konkreetselt Läänemaal. Selles RIIGIasutuses töötab kodulehe andmetel Läänemaal 14!!!! inimest. Ja töötuid Läänemaal 756. Matemaatiliselt on asi lihtne: 756/14=54 tööotsijat ühe ametniku kohta. loomulikult ei suuda üks ametnik 54 tööotsijale tööd leida. Seda enam et neil on 14 ameniku peale ainult 12 kohta jagada ka. Müts maha sellise raske suure koormusega töö tegijate ees!

Juhan
8 aastat tagasi

Tookski! Ja kövasti tooks! Aga Sukles sõnades tahab, Rõivas ei taha üldse. Tuletage Priit Pärna kuulsat karikatuuri meelde.

Karuott
8 aastat tagasi

Küll Haapsalu rong teitele töökohad toob…