Lihulas mängisid naised saalijalgpalli

Kristjan Kosk

kristjan.kosk@le.ee

naistejalka

Naistepäeva jalgpalliturniirivõitja Lõuna-Läänemaa U17 naiskond koos treener Jaanus Getreuga (vasakul). Foto: Brita Pikla

Lihulas peeti juba kaheksandat aastat naistepäeva saalijalgpalliturniir. Iga kord on võitjaks tulnud eri võistkond. Kaheksas saaliturniir tõi aga võistluste võitjate nimistusse esimese kahekordse esikohaomaniku – 2016. aasta pingelise naistepäeva saaliturniiri võitis Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi tütarlaste U17 võistkond. Selle aasta Läänemaa naiste meistrivõistluste hõbedane naiskond alistas kõik oma vastased, tehes ainsa viigi oma klubi teise tütarlaste võistkonnaga. Võitjavõistkonnas mängisid Regle Kurnim, Inga-Garmen Küttman, Anna Luuk, Marian-Merit Ring, Brita Pikla, Johanna Lipp. Tütarlastele järgnesid Lõuna-Läänemaa JK I naiskond, Lõuna-Läänemaa JK U15, Läänemaa jalgpalliklubi ja Lõuna-Läänemaa JK II naiskond. Võistluste kõige resultatiivsemad mängijad olid Karis üksvärav ja Kristina Ivaskiva. Üldse skooris 11 jalgpallurit.

Naistepäeva selle aasta saaliturniir oli korraldatud kindla eesmärgiga kokku kutsuda ka need mängijad, kes nüüd iga päev enam ei treeni, kuid kes üheksa aastat tagasi Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubis treenimist alustasid. See õnnestus. Väga meeldiv oli näha sportimas daame, kelle praegune esmane kohustus on kasvatada korralik ilmakodanik.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments