0

Innar Mäesalu ei välista Ridala vallavanema kohale kandideerimist

Kaie Ilves

Kaie Ilves

kaie@le.ee

Innar Mäesalu jalutuskäik 022

Innar Mäesalu. Foto: Urmas Lauri

Teisipäeval avaldas Ridala vallavolikogu kaheksa liiget umbusaldust vallavanem Toomas Schmidtile, volikogu esimehele Toomas Vallimäele ja aseesimehele Valli Enderile.

Esialgu pole teada, kes saab uueks volikogu esimeheks ja vallavanemaks. Esimehe tööga ütles volikogu liige Reimo Nebokat (Reformierakond) end ka ise hakkama saavat, aga peale tema olevat teisigi, kellele võiks selle töö usaldada. Ühe võimaliku kandidaadina on jutuks olnud Lääne-Nigula vallavalitsuses töötava volikoguliikme Olev Peetrise (Keskerakonna nimekiri) nimi. Peetris on Ridalas volikogu varemgi juhtinud. Küsimusele, kas temast saab uus volikogu esimees, vastas Peetris, et sellest on vara rääkida, aga põhimõtteliselt ta seda ei välista, kui volikogu nii peaks otsustama.

„Kui on tarvis, siis on tarvis,” ütles Peetris.

Reimo Nebokat on öelnud, et vallavanema kohale kuulutatakse välja konkurss. Vallavanema ühe võimaliku kandidaadina on juttu olnud eelmisest Lääne maavanemast Innar Mäesalust (Reformierakond). Küsimusele, kas ta kavatseb kandideerida, kui Ridala vallavanema kohale korraldatakse konkurss, vastas Mäesalu: „Miski pole võimatu!”

Mäesalu lisas siiski, et poliitikast mõnda aega eemal olnuna pole ta sinna naasmisele mõelnud ja keskendub pigem ettevõtlusele. Millele täpsemalt, seda Mäesalu ei öelnud.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
juss
juss

Milline inimene läks 1988. aastal MIILITSAKOOLI???????????

mmm
mmm

et Mäesalu endale siis kuskilt normaalset töökohta pole senini leidnud. Pagula asutas ka, ju siis Ridala vallas on parem neid asju ajada.

Kairi Kliss
Kairi Kliss

Juhin lihtsalt tähelepanu, et siin kommentaariumis nad ilmselt ei käi ning see pahameel nendeni ei jõua.
Kõik vallavolikogu istungid on avalikud ning nende toimumise aja kohta saab infot valla kodulehelt: http://ridala.kovtp.ee/; täpsemalt: http://ridala.kovtp.ee/istungite-paevakorrad.
Järgmine volikogu istung, kus toimub vallavanema, volikogu esimehe ja aseesimehe umbusaldamine, toimub teisipäeval, 15. märtsil 2016 kell 17:00 Uuemõisa valges saalis.
Äkki jõuab neile siis kohale, et me ei tee nalja.
Eriti ootan Õiglase ja Hepneri valijaid, et näha, mis näoga nad oma petetud valijatele otsa vaatavad. Kui minu valitu mind petaks, tahaksin küll ta kommentaare kuulda.

Kairi+Kliss
Kairi+Kliss
Juhin lihtsalt tähelepanu, et siin kommentaariumis nad ilmselt ei käi ning see pahameel nendeni ei jõua. Kõik vallavolikogu istungid on avalikud ning nende toimumise aja kohta saab infot valla kodulehelt: http://ridala.kovtp.ee/; täpsemalt: http://ridala.kovtp.ee/istungite-paevakorrad. Järgmine volikogu istung, kus toimub vallavanema, volikogu esimehe ja aseesimehe umbusaldamine, toimub teisipäeval, 15. märtsil 2016 kell 17:00 Uuemõisa valges saalis. Äkki jõuab neile siis kohale, et me ei tee nalja. Eriti ootan Õiglase ja Hepneri valijaid, et näha, mis näoga nad oma petetud valijatele otsa vaatavad. Kui minu valitu mind petaks, tahaksin küll ta kommentaare kuulda. Siiamaani olen volikogu istungitel üksi neile püüdnud selgeks teha, et… Loe rohkem »
maakas ehkile
maakas ehkile
Sinule on vaja maniküüri jne mis sa loetlesid, minu soovid on palju maisemad ja kuna oled mingi vurle, kes ei tea maaelust mõhkugi siis võiksid oma lollid kommentaarid endale jätta. JA POLE NENDE VALLA TEEDEL HÀDA MIDAGI? Kui riik lüpsab ikka edasi omavalitsusi ,siis ei saa ka vallalt rohkem nõuda. Ehkike sõida kord Tallinna, mind viidi ükskord sinna arstile, aoto hüppas ühest august teise.Sina aga mine spasse.
lüpsja karjatalitaja
lüpsja karjatalitaja

see riigilüpsja on täna ridalas võimul, nagu öeldakse kits on kärneriks ja pole vaja tallinnat kiruda seal on kõik korras ja ka transport tasuta

Lüpsjale
Lüpsjale

Ridalas on võimul tubli, töökas ja aus mees muide. Ega sa Hepneriga segamini ei ajanud?

maakas
maakas
Nüüd on siis näha kuidas meil see poliitika käib,need kes teevad tööd jaon õige asja eest väljas üle parda.Need kes on igal pool läbi kukkunud ja lihtsalt pulli mehed need upitatakse alatute võtetega pukki. Nagu terves vabariigis on reform kõik tuksi keeranud ei ole meil siin midagi head ees ootamas.Meie vanurite eest on vallas hästi hoolitsetud,aga vaevalt pärast ühinemist keegi veel meist hoolib. Jumal pane mõnele seal volikogus mõitust natuke juurde, reeturid, mis näoga te meile otsa vaatate, Häbi teile ÕIGLAS JA HEPNER
Anton
Anton

Litsid mehed

ehk
ehk

räägid, kuidas see eriline vanurite eest hoolitsemine käib, viiakse iga laupäev sauna ja spaasse, ravitakse tasuta hambaid, toit tuuakse voodisse, maniküürija ja pediküürija külastab, lumi roogitakse, puud tuuakse tuppa, viiakse teatrisse.
Vald ei suuda isegi teid korras hoida, et rahvas liikuda saaks, rääkimata muust.
vallavanem aga tegeleb iseendaga, valitsus kohvijoomisega

nibu katt
nibu katt

Ära valla teedest kobise! Arengut on ja jätkub. Sinu iroonia muus osas on nõrk!

ehkile
ehkile

ja liitudes linnaga ootavad muidugi pudrumäed. Sõida vahest Haapsalu linnas ka ringi,näed mis seisus seal teed on.

Rotalia
Rotalia

Sekondeerin!

Rotalia
Rotalia

Äkki teeks Ridalas KOV erakorralised valimised! Vaataks siis, kellele rahva poolehoid kuulub. Ah õige jah, rottoravate stiiliga see ju ei klapi.

...
...
Anne
Anne

Täitsa nõus, Jumal, kaitse Ridalat rumalate võimule saamise eest!

Ruts
Ruts

Ahjaa Mäesalu on töötu ka

wpDiscuz