0

Udu piirab nähtavust ja segab lennuliiklust

Kaire Reiljan

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Udu tõttu on täna hommikul nähtavus eesti maanteedel piiratud ja segas lennuliiklust Tallinna lennujaamas.

Maanteeamet prognoosib, et päeval sajab Lääne-Eestis lund, lörtsi ja vihma. Kohati püsib udu, on jäiteoht.

Tallinna kohal püsiv paks udu häirib Tallinna lennujaamas lennuliiklust. Tallinna lennujaama pressiesindaja Priit Koff ütles BNS-ile, et esmaspäeva hilisõhtul Amsterdamist, Brüsselist ja Frankfurdist Tallinna teel olnud lennukid maandusid Helsingis. "See on nüüd mõjutanud ka tänahommikusi väljumisi ning ka saabumisi," sõnas Koff.

 

Mis hetkeks graafik normaliseerub, seda ei osanud Koff öelda. "See sõltub nüüd rohkem ka lennufirmadest, kuidas nemad saavad ennast uuesti graafikusse.

NB! Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt. Kommentaare ei toimetata. Nende sisu ei pruugi ühtida toimetuse seisukohtadega. Kui märkad sobimatut postitust, teavita sellest moderaatoreid, vajutades lipukese ikooni.

Kommenteeri

avatar
wpDiscuz