Lehemaa oli Haanja maratonil kaheksas

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Laupäeval peetud Estoloppeti sarja kuuluval 42kilomeetrisel Haanja klassikamaratonil sai Taavi Lehemaa kaheksanda koha.

Lehemaal kulus künklikul maastikul maratoni läbimiseks 2 tundi ja 8 minutit. Maratoni võitjale Timo Simonlatserile kaotas Lehemaa 4 minuti ja 57 sekundiga.

Teine läänlane oli Juhan Lukk, kes lõpetas 173. kohaga, kuid oli üle 60aastaste hulgas neljas. Mati Kallemets lõpetas 262. kohaga, üle 60aastaste vanuseklassis andis see tulemus kümnenda koha.

Virgo Raadla lõpetas 328. kohaga.

Estoloppeti koondarvestuses hoiab Lehemaa pärast viit etappi 3960 punktiga teist kohta. Koondarvestuse liider on Viljandi mees Martin Nassar 3988 punktiga. Estoloppeti viimane etapp peetakse sel laupäeval Alutagusel, kus sõidetakse 42 kilomeetrit klassikalises sõidustiilis.

Lühikesel ehk 22kilomeetrisel võistlusmaal võitis Kädi Raadla kuni 15aastaste tüdrukute vanuseklassi. Üldarvestus andis see talle 31. koha. Raja läbimiseks kulus Raadlal 1 tund ja 49 minutit.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Kadri
8 aastat tagasi

Vägev! Tubli, Taavi! Soovime Sulle edu Alutaguseks!