Mees peksis naist ristmikul punase fooritule all

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

size-large wp-image-82204" height="258" src="https://online.le.ee/wp-content/uploads/2014/02/image101-475x258.jpg" width="475" />

Lääne maakohtu kohtunik Piia Jaaksoo karistas Meelis Palmistet (snd 1993) naise korduva peksmise eest üldkasuliku tööga.

Artikli lugemiseks tellige päevapilet, digipakett või logige sisse!

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
eduard endine haapsallane
8 aastat tagasi

See, et keegi jobu naist peksab – saan aru, sest mõned ongi jobud ning niipalju kui mina oma ajast mäletan, siis teadsin samanimelist jobu. Aga ma suuda mõista, et sellel naisel pole ühtegi tuttavat (venda, isa, laspepõlvesõpra, peretuttavat vms) kes sellele mehele mõõdaks selliselt, et see jobu enam hirmust ei julgeks ühtegi naist puudutada.

Taolisi (naiste, laste ja vanutite peksjaid, vägistajaid ja muid sarnaseid jobusid) ohjab ainult ja ainult hirm. Aga kui ümber on arad või humanistid, siis pole midagi teha ja tuleb võtta ühiskona normaalse osana, et sellised jobud on ja neid tuleb juurde

Anonüümne
8 aastat tagasi

Vastuseks memmele . Seda meest ei kasvatanudki keegi . Keegi ei olegi talle elus õpetanud kuidas käituda . Tänu sellele ka andestas naine. Ja üritas mehel psühholoogilistest lapsepõlve traumadest üle saada ja igati toeks olla et temast normaalne inimene saaks. Õigem oleks panna siia ülesse selle inimese nimi kes selle mehe psüühika oma ,,kasvatuse” järgi perse keeras .

eit
8 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

egas seepärast kõik “viltu” kasva, et keegi ei kasvatanud… Aga selge see, et lapsepõlv kõige alus-ainult miskipärast osadest näit alkohoolikute peres kasvanud lastest saavad karsklased, viina vihkajad ja teistest vanematega koos rüüpavad tropid.

Nimi puudub
8 aastat tagasi

Nõme inimene! Loodan, et mõistus tuleb koju. Vastik j..u selline.

memm
8 aastat tagasi

ka mulle tuli nooruses nn. mees kallale, aga ma ei jäänud võlgu… hea tulemuse sain kui lõin jalaga talle munadesse, need olid 2 kuud sinised. jeehh naised, ärge laske ennast peksta, pange panniga, kasvõi kuuma veega, aga ärge laske end alandada!!! huvitav, mida ütleb peksja ema, kas kasvatas oma poja selliseks… annaks poisile ise nüüd hea keretäie ehk on kasu.

juss
8 aastat tagasi

Miks seda jobu meheks nimetatakse?

See karistus
8 aastat tagasi

…on jàrjekordne nàide meie kohtupraktikast,kus nn. karistus on kannatanute mònitamine. Kui see kohtunik oma mehe kàest kolaka saaks,tuleks reaalsustaju äkki tagasi…

Et
8 aastat tagasi

kus siis see naine elama hakkab,laseb end seal,,kodus,, edasipeksta kuni ongi köik vöi elab see elajas kes vääri mehe nime,niikaua kartseris,on see Haapsalus olemas_

Eesti+Vabaks
8 aastat tagasi

Põhiline selles loos on ikka see, et naine saab tappa ja meie oma Eesti riik teenib monuga 700- 800 euri aastas selle pealt. IRW!

cc
8 aastat tagasi

Kui peksab-järelikult armastab.

...
8 aastat tagasi

Kui hullus seisus peab olema naine kes sellise jobu juurest minema ei lähe. Peale esimest pauku peaks põgenema nii kiiresti kui jalad võtavad. Kõikide peksjate nimed peaks olema avalikud.