Naine sai meeste peksmise eest kohtus karistada

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

Politseilogo

Lääne maakohtu kohtunik Piia Jaaksoo karistas Annaliisa Rakovitšit kuue kuu pikkuse tingimisi vangistusega, sest viimane peksis mehi.

Kohtuotsuse järgi peksis alkoholijoobes Rakovitš mullu aprillis oma elukaaslast rusikatega, lõi talle mitu korda pudeliga vastu pead ja jalaga suguelundite piirkonda. Samuti rebis ta kannatanut suguelundite piirkonnast.

Eelmise aasta septembris peksis Rakovitš oma teist elukaaslast. Purjus naine peksis elukaaslast rusikasse surutud mobiiltelefoniga pähe ja näkku ning seejärel üritas lüüa jalaga suguelundite piirkonda. Elukaaslane  haaras seepeale naise kätest kinni, et tema lööke tõrjuda, naine hammustas seejärel meest puusast ja küünarnukist, tekitades paarisentimeetrisi diameetriga haavu.

Samal ööl paar tundi hiljem lõhkus Rakovitš elukaaslase 15eurose telefoni, hammustas elukaaslast õlast, tekitades taas paarisentimetrise diameetriga haava. Samuti peksis ta elukaaslasega ühes autos olnud alaealist, tirides teda ka juustest nii, et üks juustesalk tuli peast ära.

Kohus karistas Rakovitšit kokkuleppemenetluses selle aasta veebruaris. Kuna Rakovitš hoidis uurimisest kõrvale, siis pidi politsei ta prokuratuuri tooma sunniviisiliselt. Rakovitš peab nüüd tasuma sunniraha 645 eurot, määratud kaitsja tasu 174 eurot ja sundtoomise kulu 24 eurot 70 senti. Pärast mullu aprillis olnud peksmist pidi Rakovitš veetma ka ühe päeva arestimajas.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
ohjh
7 aastat tagasi

lygedes teiekommentaare te olete kursis sellega misloete jnete eiolekursis sellega mis selle taga oli v mis põhjus . õtle üks naine kes on mehe menti and kui peksa saaab ? neid vöhe aga kui mees saab asja eest on nad esimesed kes on jaoskonnas ja me köikolime too öhta joobes , palun ärge targutage kui te ei tea mis toimus ja ma ei höbene ega ei hakka ka kandsin osa ära sitast ja tänan neid mehi et avasid silmad et mehed on paratamaatult nörgemad kui naised nii et ärge alahinnake naisi sisimast , tönaseks vöin öelda et oli asja eest… Loe rohkem »

Medja
8 aastat tagasi

olen kakelnud kunagi tema isaga?
ei olnud kõige teravam…

hk
8 aastat tagasi

oh ,kes nemad küll kasvatas,

sadf
8 aastat tagasi

peabki kirjutama täisnimega. vana kaak ise ju. vähemalt nüüd kõik kes temaga kokku puutuvad, teavad milline ta on.
oma süü, et tahab kange mutt olla. las nüüd piinleb ja kahetseb. selline tuleks üldse vangi lükata. ma garanteerin, et oleks keegi neist meestest vastu peksnud, oleks automaatselt 2 aastat kukkunud. kinni sellised moorad!

maali
8 aastat tagasi
Reply to  sadf

ma arvan ka,et need mehed käitusid öigesti,kui ei hakanud lolliga kaklema,vaid tegid politseisse avalduse.kui hakatakse ikka vastastikku klohmima,on hiljem väga raske töestada,kes esimesena löi ja kes süüdi on….

uurija
8 aastat tagasi

FBüleval olevate piltide peal paistab vastu naiskriminaal.

Kòikidest
8 aastat tagasi

….pàttidest tuleb kirjutada tàisnimega. Et teised teaksid omakandi kangelasi.Mitu inimest peab maha lööma,et Jaaksoo süüdlase kinni paneks ??

Andres+A
8 aastat tagasi

Sa Maali oled peast vähe puudulik vôi?Enne kui selliseid kommentaare jagama hakkdad tutvu seadusandlusega,eriti seda mis puudutab HÄDAKAITSET.

maali
8 aastat tagasi
Reply to  Andres+A

lugupeetud Andres! mina vöin ju puudulik olla,aga seadus ütleb selge sönaga et enesekaitseks ei tohi kasutada tugevamat jöudu,kui ründaja-naisterahva rusikat ja meesterahva rusikat ei saa vördsustada! kui just pole tegu invaliidist mehega! vot nii!

Pets
8 aastat tagasi
Reply to  maali

Selge see kui pätist naine rebib sind munadest, siis tuleb ka teda tissidest rebida, kuni need otsast kukuvad.
See on adekvaatne enesekaitse.

maali
8 aastat tagasi

jah,siis oleks mees kinni läinud 🙂

Andres A
8 aastat tagasi

Kas need mehed olid jobud vói tuhvlialused,et endaga nii lasti käituda.Oleks vóind ju eidele mööda kukalt anda,seadus seda lubab.

pook
8 aastat tagasi

musi va rajakas tule nyyd koju mis sa jaurad