Läänemaal oli täna kaks plekimõlkimist

Kaire Reiljan

kaire@le.ee

Politseilogo

Täna ennelõunal oli Läänemaal kaks avariid, inimesed neis vigastada ei saanud.

Esimene avarii juhtus Uuemõisas Haudejaama teel, kus kaks vastassuunas liikunud autot peeglitpidi üksteist riivasid ja mõlema auto küljepeeglid said kahjustada. „Tee jäi kitsaks,” ütles Haapsalu politseijaoskonna patrullteenistuse liikluspolitseiniku Kaido Lukk.

Luki sõnul peab menetlus selgitama, mis põhjusel kaks autot üksteisest mööda ei mahtunud.

Kohe varsti pärast Haudejaama tänava plekimõlkimist oli avarii Taeblas Nurme tänaval, kus  parempööret sooritanud veoauto ei märganud, et sõiduauto tema seljatagant hakkas möödasõitu sooritama.

Inimestel viga ei saanud, kuid autod said kannatada. Ka selle õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud menetlust.

Esmaspäeval kontrollisid Läänemaa politseinikud sarnaselt kolleegidele üle Eesti autojuhtide kainust. Kaido Lukk ütles, et Läänemaal ühtegi joobes juhti ei tabatud.

 

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Medja
8 aastat tagasi

no kui vaatad neid nn.tänavaid…jah…meite Haapsalu püsib veel muinasaigas..ja oleme uhked…

uuemõisas
8 aastat tagasi

Kui sa Haudejaama teel just mööda sopaseid löökauke sõita ei taha ja teine ka koomale ei tõmba, siis polegi muud teha kui peegleid küljest sõita.

juss
8 aastat tagasi
Reply to  uuemõisas

No autot juhib ikka inimene, mitte “sopane löökauk”! Liiga lihtsalt saab autojuhtimise õiguse tänapäeval!

Mina
8 aastat tagasi

aga see kepivärk???

juss
8 aastat tagasi

no seal ju inimesi polnudki. selge sõnaga on kirjutatud, et: “parempööret sooritanud veoauto ei märganud, et sõiduauto tema seljatagant hakkas möödasõitu sooritama.”

sorts
8 aastat tagasi

“parempööret sooritanud veoauto ei märganud, et sõiduauto tema seljatagant hakkas möödasõitu sooritama.”
mu mäletamist mööda paremalt möödasõitu teha ei tohi?
mitmerealisel teel on võimalik MÖÖDUDA paremal rajal ,kuid siis peaks parempööret sooritav sõiduk olema juba reastunud parempoolsele rajale…
taeblas nurme tn on siiani kaherealine kahesuunaline asulasisene tee või on sinna juba jupp tln-trt neljarealisest ehitatud?

kas on ajakirjanik purjus või miilits ei mäleta, kumb on parem,kumb vasak pool.