Haapsalus elav rootslane süüdistab loomade varjupaika ja politseid enda diskrimineerimises

Andrus Karnau

andrus.karnau@le.ee

 ajee

Cim Aaje loomade varjupaigas. ARVO TARMULA

Haapsalus elav rootslane Cim Aaje süüdistab loomade varjupaika ja politseid enda diskrimineerimises, kirjutab Eesti Päevaleht.

Aaje rääkis Eesti Päevalehele, et ta oli sunnitud lahkuma Haapsalu loomade varjupaigast, sest töökaaslane ütles talle, et ta nakatab teisi homode haigusega. Aaje on veendunud, et ka loomade varjupaiga omanikud ja juhid olid juhtunust teadlikud. Aaje töötab teist aastat loomade varjupaigas vabatahtlikuna, ta elab koos teise mehega.

Aaje märkis, et läks Haapsalu politsei jaoskonda, et teatada inimõiguste rikkumisest, kuid politsei saatis ta minema ega registreerinud kaebust.

"Aga mul ei lastud seal avaldustki esitada, väideti, et ma ei saavat juhtunud millegagi tõendada," rääkis Aaje.

Loe pikemalt Eesti Päevalehest.

Kommenteeri
Kommentaarid on avaldatud lugejate poolt ja nende sisu ei ole muudetud. Seega ei pruugi kommentaariumis tehtud avaldused ühtida toimetuse seisukohtadega. Lääne Elul on õigus ebasobilikud kommentaarid kustutada.
Teavita mind
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
View all comments
Margit
8 aastat tagasi

Mina olen ka politseis lambi kaebusi teinud ja seda korduvalt. Vahet pole, las uurivad ja peedistavad kodanikke. Peasi, et kellegile sitta saaksin keerata.

Meestelt tuleb raha võtta kas kavaluse või vargusega. Peasi, et nad usuvad minu ulgumist. Justnimelt ulgumist mitte nutmist.

.
8 aastat tagasi

Haige rahvas , haige maailm .

VAU
8 aastat tagasi

Paneb lõputult mõtlema; on selle teema ülessse võtja mormoon or jehhovist; enese idee määrimine, hAIGE…

Anonüümne
8 aastat tagasi

Varjupaiga ärimeestest juhatajad on ilmselgelt seda vaest meest ära kasutanud. Nii kaua oli vajalik, kuni suu kinni hoidis ja räpast tööd tegi, aga ilmselt hakkas too meesterahvas läbi hammustama nende varjupaigapidajate äriskeemi ja nii tülikaks muutuski. Kurb, et loomad taas kannatavad.

põnevusromaan
8 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

siit kumab parima stsenaariumi oskar, kirjuta muusika juurde ja saab “varjupaiga story”

Toomas
8 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

Just täpselt nii ongi!

varju paik
8 aastat tagasi

Loen artiklist, mis avaldatud Delfis: Lõpetasin tööpäeva loomade hooldamisega ja tahtsin minna riietusruumi riideid vahetama, aga hoiupaigas töötav naine ütles, et mina ei tohi sinna enam minna. Töötaja väitis, et tal tuleb palju pahandust, kui ta mind sinna sisse lubab. Põhjenduseks selgitas ta, et ma ei tohi teiste töötajatega koos riietusruumi kasutada, sest nakatan teisi oma homode haigusega,” räägib Aaje. No see on ju inimese ahistamine. Ta ei nõudnud kooseluseaduse rakendusaktide vastuvõtmist.Ta tahtis ainult tööriideid vahetada ei midagi muud. Tahaks teada, kes selle korralduse sellele naisele andis kui tal palju pahandust tuleb. Pahandus tuleks siis kui töötajale riideid kätte ei… Loe rohkem »

?
8 aastat tagasi

lehitseda läänlast

...
8 aastat tagasi

Üks Soome sõltumatu uuring just viimati näitas täpselt meie rahva arvamust kooseluseadusest,mida siin veel arutada.

taavi
8 aastat tagasi
Reply to  ...

Oskad sa vihjata, kus sellega tutvuda saab koduleht või muu allikas?

hirmuinen rölly
8 aastat tagasi

Ega paarkonnaseadus pole mingi loomakaitseseadus,mida kartma peab.Homoseksuaalsed saaksid päris oma seaduse Kui sellega lepitakse,sest perekonnatraditsioone hoidvate seaduste alla me homosid võtta ei soovi.
Osadel juhtudel on ka homoseksuaalsus ravitav,aga kuna sellest ei teata ja homodel on vabadus ise otsustada,siis arvatakse,et ravimatu.

metsatöö
8 aastat tagasi

siberis ravis hästi

trollile
8 aastat tagasi

Ja Eesti enamusel,kes koosseaduse eelnõu vastu,on “rohud võtmata”?

seda
8 aastat tagasi
Reply to  trollile

õnneks

troll
8 aastat tagasi
Reply to  trollile

Enamus? Ma pigem ütleksin, et valjuhäälsemad.
Vaata vähe suuremat pilti. Kui mõni tegelane enam meediasse ei saa, siis võtab ta sõna kas pagulaste või kooseluseaduse teemadel ja paljud ei saa muidu meedias aega ja paljud seepärast ka räägivad sellest. Sealt tekib ka see tunne, et kõik on vastu.
Loe see eelnõu läbi ja seletuskiri ka. Kui leiad, mis seal geidele nüüd kõik hoovad kätte annab, siis jaga siia ka. Aga ära tõlgenda seda seadust, vaid loe lauseid ja seletuskirjast nende tähendusi.

jälle troll
8 aastat tagasi
Reply to  trollile

https://www.riigiteataja.ee/akt/116102014001 ma lisasin lingi ka, siis sul vähe lihtsam. Muidu satud veel EKRE-vooglaiu versioonile 😀

kas
8 aastat tagasi

tal tööluba on ja millest ta elatub

Anonüümne
8 aastat tagasi
Reply to  kas

Mis tööloast jutt käib? Inimene on heast südamest VABATAHTLIKUNA varjupaigas oma aega ja raha panustanud. Tee järgi. Suur respect Cim Aaje vastu.

usud
8 aastat tagasi
Reply to  Anonüümne

ka mida räägid